Bel mij terug Liever persoonlijk en direct contact? Vul hier je telefoonnummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk! 
Terugbelverzoek
Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact op.
 
Werving & selectie

Het werven en selecteren van 13 operators binnen twee maanden tijd.

CASE: MARS

MARS Incorporated is een internationaal zoetwarenbedrijf, met een hoofdkantoor in Virginia, USA. De bedrijfsactiviteiten zijn verdeeld in zes segmenten: Chocolade, Petcare, Wrigley kauwgum en zoetwaren, Food, Drinks en Symbioscience, die over de hele wereld ontwikkeld en geproduceerd worden. Op globale schaal werken er 70.000 mensen bij MARS, waarvan 1450 in Nederland.

Begin 2013 kampte de Nederlandse tak van MARS met een groot aantal medewerkers die met pensioen gingen. Daarnaast had het bedrijf op zeer korte termijn behoefte aan nieuwe operators die op een hoog niveau kunnen instromen en zo de komende jaren mee kunnen gaan met de nieuwe ontwikkelingen in de markt en binnen het bedrijf.

Uitdaging

Het werven en selecteren van 13 operators binnen twee maanden tijd.

Aanpak
Werving Techsharks heeft in samenspraak met MARS een marketingmix ontwikkeld, bestaande uit een online en offline campagne om de gewenste doelgroepen te activeren. Via de verschillende middelen werd de doelgroep getriggerd om naar een op maat gemaakte landingspage te gaan om te solliciteren. Daarnaast is er een Kom, Kijk en Werk-avond georganiseerd bij MARS in Veghel. Op deze avond voerden geselecteerde kandidaten een kennismakingsgesprek bij MARS en tevens kregen zij een rondleiding door de fabriek.

Selectie
Een aantal dedicated accountmanagers van Techsharks hebben zich gedurende twee maanden tijd volledig gefocust op het MARS traject en vastgebeten in de in te vullen vacature. Hierdoor heeft Techsharks het vooraf vastgestelde target ruimschoots weten te overschrijden.

Resultaten

5.595 Totaal aantal unieke bezoekers website 1.375 Totaal aantal reacties op de vacature
1.433 Totaal aantal inschrijvingen via de landingspage 52 Totaal aantal geselecteerde kandidaten voor de Kom, Kijk en Werk-avond
16 Totaal aantal startende operators    

Contact opnemen

Meer informatie over onze dienstverlening

Rob Laarhoven Rob Laarhoven Commercieel Directeur rlaarhoven@techsharks.nl +31 6 51 23 58 46