Bel mij terug Liever persoonlijk en direct contact? Vul hier je telefoonnummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk! 
Terugbelverzoek
Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact op.
 
Werving & selectie

EEN OP MAAT GEMAAKT WERKEND-LEREN PROGRAMMA

Case: SUMMA COLLEGE

Begin 2015 start Techsharks samen met Summa College een uniek werkend-lerenprogramma. Operators B krijgen de kans om binnen twee jaar door te groeien naar Operator C. De kennis die ze opdoen tijdens de opleiding (één dagdeel per week, op kosten van Techsharks) wordt direct toegepast in een betaalde baan via werkgever Techsharks. Deelnemers worden intensief begeleid door een team van docenten en een coach van Techsharks. Zodat ze zowel op school als op het werk optimaal presteren.

Uitdaging

3 tot 10 talentvolle B Operators werven

DE TECHSHARKS AANPAK

Prikkelende wervingscampagne

Naast het benaderen van de database is een online arbeidsmarktcampagne ontwikkeld. Hierin wordt de doelgroep op de man (/v) af gevraagd om de volgende stap te zetten. Via een speciaal ontwikkelde landingspage. Daarnaast betrekt een referral campagne medewerkers van zowel Techsharks als Summa College bij de campagne, zodat deze breed wordt uitgedragen.

Drietrapsselectie

Een dedicated accountmanager van Techsharks beoordeelt alle kandidaten in een gesprek. Vervolgens worden er verschillende competentietesten gedaan. De laatste stap is een intredetoets bij de Summa opleiding Procestechnologie, om te beoordelen of kandidaten aan de niveaueisen voldoen en tussentijdse uitval te minimaliseren.

Resultaat

5.207 Totaal aantal unieke bezoekers website 171 Totaal aantal sollicitaties
7 Aantal intredetoetsen 3 Totaal aantal gestarte operators
Contact opnemen

Meer informatie over onze dienstverlening

Rob Laarhoven Rob Laarhoven Commercieel Directeur rlaarhoven@techsharks.nl +31 6 51 23 58 46