04 augustus 2022

Ambitieuze Milan Stevens is een shark!

Wim Elbersen
3 minuten leestijd

De Belgische Milan Stevens (21) uit Mol wilde al eerder de overstap maken naar Techsharks, maar omdat er in Nederland toch andere regels gelden dan in België deed hij dit niet. Toen hij hoorde dat Techsharks een vestiging in Hasselt opende was de keuze snel gemaakt.

Sinds wanneer ben je werkzaam bij Techsharks België?
“Sinds juli 2022. Toen Tom Dullens mij belde dat Techsharks een vestiging in Hasselt ging openen was ik direct geïnteresseerd. Het vaste contract en de doorgroeimogelijkheden spraken mij erg aan. Daarnaast sprak het concept mij aan dat je zekerheid krijgt en tegelijkertijd kan kiezen bij welke technische opdrachtgever je graag aan de slag wil. Mocht het onverhoopt ergens niet bevallen, dan gaan we samen op zoek naar een andere opdrachtgever.”

Hoe verliep het sollicitatieproces?
“Het sollicitatieproces vond bij mij thuis plaats. Ik vond het fijn dat ze interesse toonde in mijn leefomgeving. Als een teamleider de moeite neemt om helemaal naar mijn huis te komen, dan zegt dit mij al veel over het bedrijf. Ik had dit nog niet eerder meegemaakt. We bespraken onder andere de persoonlijkheidstest die ik van tevoren had gemaakt en mijn ontwikkelmogelijkheden. Ik voelde mij echt als een mens behandeld worden in plaats van als een nummer. Dat vond ik erg tof.”

Wat waren de belangrijkste redenen voor jou om voor Techsharks België te kiezen?
“De doorgroei- en toekomstmogelijkheden die ik krijg gaven absoluut de doorslag. Ik ga al snel beginnen met de opleiding Technieker in Antwerpen. Ze willen mij helpen met mijn toekomst en ze willen samen met mij mijn doelen behalen.”

Bij welke opdrachtgever ben je werkzaam?
“Bij Scandinavian Tobacco Group (STG) ben ik gestart als Technisch Operator. Een tof bedrijf waar ik vriendelijke collega’s heb. Iedereen behandeld elkaar hetzelfde en dat is iets wat ik belangrijk vind. Ik hoop zo snel mogelijk door te groeien naar Technieker. Ik vind het erg leuk om helemaal in machines te duiken en ze van top tot teen te leren kennen. Problemen en storingen oplossen zie ik als een leuke uitdaging.”

Je hebt ook al Timmy Claassen aangedragen bij Techsharks België, tof!
“Jazeker, wij zijn oud-collega’s en tevens bevriend met elkaar. Hij vindt het tot nu toe fijn bij Techsharks België. Ook hij vond de doorgroeimogelijkheden erg interessant. Hij is net als ik een harde werker, dus ik dacht al dat het een goede match zou zijn. Ik draag alleen mensen aan als ik ook zeker weet dat het een echte shark is. Ze moeten affiniteit hebben met techniek en er echt voor willen gaan.”

Wat verwacht je van de komende tijd?
“Ik heb veel ambitie, dus ik ga mijn best doen om veel stappen te maken. Ik wil constant een stapje hoger maken.”

Meer te weten komen over Techsharks België? Lees hier meer!