10 juni 2020

Fugro en Techsharks over hun jarenlange prettige en waardevolle samenwerking

Marcello Tucci
3 minuten leestijd
Fugro over Techsharks

Fugro en Techsharks kunnen zich beroepen op een jarenlange prettige en waardevolle samenwerking. In aanvang is, door de accountspecialisten van Techsharks, goed gekeken hoe ons bedrijf in elkaar steekt, hoe de energie is en welk type mens het beste zou kunnen aarden in de Fugro organisatie. Uiteraard zijn hierin ook onze wensen en eisen ten aanzien van de nauwkeurigheid en kwaliteit meegenomen. De ons aangeboden Techsharks medewerkers zijn door hun werkgever zoveel als mogelijk geselecteerd op genoemde wensen en eisen. Zonder uitzondering hebben de Techsharks medewerkers hun weg weten te vinden binnen Fugro en hun werk op zorgvuldige wijze en naar wederzijdse tevredenheid kunnen uitvoeren en nog steeds. Onze ervaring met de medewerkers van Techsharks is zonder meer heel goed te noemen. Momenteel zijn ze werkzaam op projectbasis op diverse afdelingen binnen de organisatie zowel in de elektronica/elektrotechniek als werktuigbouwkunde. Wij hopen voor nu en in de toekomst op deze wijze de prettige samenwerking te kunnen voortzetten.


Marcello over Fugro


De samenwerking met Fugro ervaar ik als ontzettend prettig. Dan heb ik het met name over het contact dat ik mag hebben met Leo, maar ook met Peter, Aryan en Frank. We hebben elkaar in juli 2017 leren kennen. Ik was zelf nog niet zo lang in dienst bij Techsharks. Ik heb Leo toen ook vaak gevraagd om gewoon eens te sparren over wat de bewegingen volgens hem in de markt waren. Dit was voor mij ontzettend leerzaam, gezien de onervarenheid die ik toen nog had. Als wij bijvoorbeeld een sollicitant hadden en ik kon niet 1,2,3 de waarde van het profiel goed inschatten, dan gaf ik Leo een belletje en liepen we er samen doorheen. Hier word je beiden sterker van in mijn opzicht.

In de afgelopen tijd is gebleken dat onze wensen en behoeften goed bij elkaar passen. Wij hebben Fugro laten zien dat wij ze goed kunnen ondersteunen in het oplossen van tijdelijk en vast bekwaam technisch personeel. Anderzijds merk ik ook dat het technische hart van onze sharks sneller gaat kloppen als ze eenmaal bij Fugro zijn geweest of horen dat ze er op gesprek mogen komen.

Zelfs nu gedurende de coronacrisis blijven we elkaar opzoeken. Mijns inziens is dat de kern van een goede relatie met je opdrachtgever. Het over meer hebben dan alleen de dienstverlening. Ik kijk ernaar uit om dit business partnerschap nog vele jaren te mogen voortzetten met dit mooie bedrijf en de kundige mensen die er werken.