Testimonial Heico Bleijleven
Publicatie datum: 01 augustus 2020

Testimonial Heico Bleijleven

Naam: Heico Bleijleven
Leeftijd: 32 jaar
Functie: Operator B
Woonplaats: Heerlen
Werkzaam bij Techsharks sinds: 1 maart 2020
Omschrijf Techsharks in 3 woorden: Toegankelijk, professioneel en familiair

Heico Bleijleven is sinds 1 maart 2020 werkzaam bij Techsharks. Zijn hart lag niet bij de mechanische industrie, maar meer bij de chemische industrie. Techsharks kon voor hem de overstap van de mechanische naar de chemische industrie mogelijk maken bij een van onze opdrachtgevers, namelijk bij Sekisui. Wij spraken hem over zijn eerste maanden.

“Ik ben al ruim 10 jaar werkzaam als operator. In die tijd heb ik bij veel verschillende bedrijven gewerkt, met name in de mechanische industrie. Maar in de loop van de tijd kwam ik erachter dat de mechanische industrie niet precies is wat ik zoek. De chemische industrie spreekt mij meer aan. Via internet kwam ik in aanraking met Techsharks. Zij konden mij de kans bieden om in de chemische industrie aan de slag te gaan op het Chemelot terrein in Zuid-Limburg.

Momenteel ben ik werkzaam voor Sekisui S-lec. Een bedrijf dat onder andere gespecialiseerd is in het produceren van PVB folie. Dit bevalt me zeer goed, dit is precies het werk waar ik naar op zoek was. Daarnaast ervaar ik de werknemers daar als heel flexibel en collegiaal. Bij mijn vorige werkgevers werkte ik meer met mijn handen, dus met name dingen afstellen en een beetje sleutelen. Bij mijn huidige werkgever is het meer zaken signaleren, monitoren, controleren en zaken in de gaten houden. Dat spreekt me meer aan. De dagen zijn heel afwisselend. Voordat we aan de slag gaan bespreekt de leidinggevende met je door welke functie je die dag zal bekleden. Dat kan iedere dag anders zijn: in het lab, als buiten operator of achter de schermen.


Dit is precies het werk waar ik naar op zoek was

Naast mijn werkzaamheden ben ik ook bezig met het volgen van een opleiding. Ik heb mijn VAPRO B al op zak en momenteel ben ik bezig met het behalen van mijn VAPRO C. Bij Sekisui hebben we ook een opleidingstraject opgesteld voor het komende jaar. Ik ben nu bezig om de fabriek echt goed te leren kennen, zodat ik daarna ook werkzaamheden achter de schermen kan gaan uitvoeren. Ik wil het komende jaar graag veel dingen leren in de controlekamer. Op dit moment loop ik eigenlijk al voor op mijn leerschema, dus dat gaat erg goed. In de toekomst zou ik graag een leidinggevende functie willen bekleden.

Al met al ben ik dus blij met de keuze om te wisselen van baan. Ook Techsharks bevalt me goed als werkgever. Ze zijn heel toegankelijk en goed bereikbaar. Inmiddels heb ik ook al een collega technici voorgedragen om ook bij Techsharks te gaan werken.”

Geïnteresseerd in nog meer testimonials van onze sharks? Bekijk dan onze blogpagina. Of zelf aan de slag binnen de procesindustrie? Bekijk dan onze opdrachten.

Deel dit artikel

Vragen over dit nieuwsbericht?

Lieke van der Eerden Business Manager lvandereerden@techsharks.nl
+31 6 18 51 80 62