Testimonial Jim van der Linden
Publicatie datum: 07 mei 2020

Testimonial Jim van der Linden

Naam: Jim van der Linden
Leeftijd: 25 jaar
Functie: Storings- en onderhoudsmonteur
Werkzaam bij Techsharks sinds: 2018
Omschrijf Techsharks in 3 woorden: Gewoon helemaal super!

Jim over Techsharks

In 2018 had ik voor het eerst contact met Techsharks. Op een dag werd ik verrast door een mailtje van Tom Dullens (teamleider procesindustrie) met de vraag of ik nog steeds op zoek was naar een nieuwe baan. Ik was enthousiast dus reageerde meteen. Ik dacht ik kan het altijd proberen: ‘nee heb je, ja kun je krijgen’. Ik werd uitgenodigd voor een eerste kennismaking. Vanuit beide kanten was er meteen een klik, dus er volgde een tweede gesprek. Na een aantal gesprekken werd ik aangenomen. Ik was erg blij met dat bericht! Qua werkzaamheden zaten we goed op één lijn en ik was tevreden met de geboden arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. mijn salaris en de leaseauto. We zijn samen een traject gestart waarbij ik van operator door kon stromen naar storings- en onderhoudsmonteur. Dat was voor mij de ideale combinatie want de werkzaamheden die ik verrichtte als operator gaven mij niet meer voldoende uitdaging. Ik kon aan de slag bij een opdrachtgever waar ik begon als operator met de mogelijkheid om in een korte periode door te stromen naar de technische dienst. Ik heb daar o.a. een opleiding elektrisch schakelen gevolgd, maar helaas liep het bij deze opdrachtgever toch niet helemaal naar wens.

Dezelfde dag stond Techsharks voor mij klaar om samen op zoek te gaan naar een nieuwe opdrachtgever waar ik beter bij zou passen en mijn leerproject kon vervolgen. Binnen drie weken vonden we een nieuwe opdrachtgever die mij meteen de kans bood om in de technische dienst te komen werken. Ik kon meteen beginnen met de vervolgcursus van elektro. Tot op de dag van vandaag werk ik hier nog steeds. Het is voor mij een super bedrijf waar ik goed op mijn plek zit. Iedere dag is anders en daar houd ik van. Voor de komende jaren ben ik dan ook van plan te blijven groeien en nog beter te worden in mijn vak.

Ondanks het feit dat ik al een tijdje bij dezelfde opdrachtgever werkzaam ben, heb ik nog steeds wekelijks contact met Techsharks. We hebben zakelijk contact, maar ook gewoon contact voor the fun. Bovendien ben ik ook regelmatig aanwezig bij kwartaalmeetings en andere evenementen die georganiseerd worden. Als ik een vrije dag heb ga ik ook wel eens langs op het kantoor om te kijken hoe het met iedereen is. Als iemand mij om advies zou vragen voor een werkgever binnen de technische branche, zou ik zonder twijfel direct Techsharks aanraden.

Voor de komende jaren ben ik dan ook van plan te blijven groeien en nog beter te worden in mijn vak

Marjanne Vos (Recruitment Specialist) over Jim

Het eerste gesprek met Jim kan ik me nog goed herinneren. Het was namelijk het eerste sollicitatiegesprek dat ik voerde in dienst bij Techsharks. Jim kwam over als een jonge operator met ambitie. Hij was echt op zoek naar een functie waar hij zich verder kon gaan ontwikkelen. Met zijn achtergrond als operator & automonteur waren er tal van mogelijkheden. Toen Jim een maand bij Techsharks werkte hebben we samen zijn ontwikkelpad bepaald: van operator naar monteur. Inmiddels is Jim al een aantal certificaten rijker en is hij ook aan het werk als monteur. Naast de ontwikkeling op technisch vlak is Jim ook gegroeid als mens en professional! Ik ben trots op de samenwerking met Jim, we weten elkaar te vinden voor de leuke en serieuze onderwerpen. Daarnaast vind ik het leuk om te zien wat voor ambassadeur Jim is voor Techsharks en dat hij ook zomaar op bezoek komt voor een praatje, ik hoop hem snel weer aan onze lunchtafel te zien!

Wil jij net als Jim ook een shark worden? Bekijk dan onze vacatures via deze link

Deel dit artikel

Vragen over dit nieuwsbericht?

Marjanne Vos Talent Manager mvos@techsharks.nl
+31 6 15 65 24 69