Testimonial: René Vissers
Publicatie datum: 30 augustus 2020

Testimonial: René Vissers

Naam: René Vissers
Leeftijd: 51
Functie: Allround onderhoudsmonteur
Woonplaats: Dongen
Werkzaam bij Techsharks sinds: juni 2019
Omschrijf Techsharks in 3 woorden: professioneel, betrokken en betrouwbaar.

In dit verhaal neemt René Vissers (51 jaar) je mee in zijn loopbaan bij Techsharks

Ik heb destijds voor Techsharks gekozen omdat ik het idee van een vaste werkgever maar wel werken op verschillende opdrachten aantrekkelijk vond. In het verleden ben ik wat gaan jobhoppen wat eigenlijk niet de bedoeling was. Deels lag dit aan de omstandigheden, deels omdat ik nu eenmaal van afwisseling houd. Ik kan vanuit Techsharks nu op verschillende plekken mijn hengel uitgooien en ervaring opdoen, terwijl ik wel de rust en zekerheid heb van een contract bij een werkgever.

Uiteindelijk heb ik grotendeels van mijn tijd bij Techsharks een jaar lang bij dezelfde opdrachtgever gezeten, wat me beter beviel dan verwacht. Ik had ook de mogelijkheid om over te gaan naar de opdrachtgever, maar ik heb daar vanaf gezien omdat het me toch aantrekkelijker leek om bij Techsharks te blijven. Ik zie het echt als een luxe om deze keuze te mogen maken en het geeft me het gevoel dat ik altijd ergens op terug kan vallen. Ik ben samen met Techsharks op zoek gegaan naar een nieuwe opdrachtgever. Na diverse gesprekken met verschillende opdrachtgevers heb ik voor Keter Benelux B.V. gekozen. Ook nu is de intentie om hier voor een langere periode te werken. De begeleiding die ik vanuit Techsharks heb gekregen in dat proces is ontzettend fijn. Natuurlijk hangt dit ook af van hoe je er zelf in staat, maar mijn idee is dat ‘wanneer je hen goed informeert, zullen ze jou ook goed informeren.’ Op deze manier kon ik altijd goed voorbereid naar een gesprek.

"De begeleiding die ik vanuit Techsharks heb gekregen in dat proces is ontzettend fijn"

Een van de leuke dingen aan werken bij Techsharks zijn de Q-meetings en uitstapjes met al je Techsharks collega’s. De ene heeft zijn focus liggen op storingen en onderhoud, de ander op het proces en weer een ander op recruitmentvlak. Het verbaasde me dat je ondanks dat je elkaar weinig ziet toch een soort van band schept. Dat iemand die je bij een vorige meeting gezien hebt, interesse toont in iets waar je het twee maanden geleden over hebt gehad. Na een half uurtje sta je weer te kletsen alsof je elkaar al veel langer kent. De meesten zien het niet enkel als een baan, maar hebben ook echt wat met de techniek en kunnen er erg enthousiast van worden om daarover ervaringen uit te wisselen.

Michel Dirks (Account Specialist) over René
Ik heb René leren kennen als een nuchtere, betrouwbare collega, die zijn hart op de tong draagt. Een man met een druk sociaal leven, waarin hij o.a. lid is van een dweilorkest. René heeft zich ontwikkeld tot een echte ambassadeur van Techsharks door zijn flexibele houding, de wil om altijd een stapje extra te zetten en zijn grote aanpassingsvermogen. Wanneer René op de werkvloer komt, komt er echt “iemand binnen,” dit komt niet alleen door zijn grote lengte (bijna 2 meter), maar ook door zijn vriendelijke en open persoonlijkheid. Hij weet dan ook snel een klik te maken met de collega’s van de technische dienst. Een echt aanwinst voor Techsharks!

Wil jij ook aan de slag bij Techsharks? Meer informatie over de procesindustrie vind je op deze pagina. Of bekijk direct onze beschikbare opdrachten!

Deel dit artikel

Vragen over dit nieuwsbericht?

Michel Dirks Account Specialist mdirks@techsharks.nl
+31 6 15 65 58 94