Publicatie datum: 08 september 2020

Testimonial: Richard Driessen

Naam: Richard Driessen
Leeftijd: 58 jaar
Functie: Allround storings- en onderhoudsmonteur
Woonplaats: Nijmegen
Werkzaam bij Techsharks Projecten sinds: 2014
Omschrijf Techsharks Projecten in 3 woorden: Betrouwbare goede werkgever

Richard Driessen (58) is geboren en getogen in Nijmegen. In zijn vrije tijd kijkt hij graag naar een potje voetbal, uiteraard is zijn favoriete club N.E.C. Nijmegen. Sinds 2014 werkt hij bij Techsharks Projecten. In dit artikel neemt hij ons mee door zijn loopbaan.

“Ik was werkzaam bij Vion in Helmond toen er werd besloten deze vestiging te sluiten. Ik kreeg de mogelijkheid om op een andere vestiging van Vion te gaan werken, maar tegelijkertijd werd ik benaderd door Techsharks Projecten met de vraag of ik interesse had om bij hen te komen werken. In het verleden had ik al vaker te maken gehad met sluitingen van vestigingen waardoor ik op zoek was naar meer baanzekerheid. Techsharks Projecten was en is in staat mij deze zekerheid te bieden, dus de keuze was snel gemaakt.

Via Techsharks Projecten heb ik eerst een tijdje bij MCB Nederland gewerkt. Daar was ik verantwoordelijk voor de modificaties ten behoeve van veiligheid. Hierbij kun je denken aan werkzaamheden zoals slijpen en lassen. Het was een zelfstandige functie waarbij ik de hele dag lekker bezig was. Vervolgens heb ik als tijdelijke vervanger gewerkt bij Agristo. Dat was voornamelijk storingen lopen. Na Agristo kwam er de mogelijkheid om via Techsharks Projecten aan de slag te gaan bij Vion. Ik had daar in het verleden altijd fijn gewerkt en kende de organisatie al, dus ik stond hier zeker voor open. Inmiddels werk ik alweer voor een langere periode bij Vion als storings- en onderhoudsmonteur en ik heb het daar erg naar mijn zin.

Deel dit artikel

"Als ik in de ochtend naar mijn werk ga dan weet ik van tevoren nooit wat ik ga doen."

Mijn dag bestaat voornamelijk uit storingen lopen, voornamelijk elektrisch van aard. Als er geen storingen zijn, ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines. Iedere dag is anders, omdat de storingen altijd anders zijn. Als ik in de ochtend naar mijn werk ga dan weet ik van tevoren nooit wat ik ga doen. Dat maakt het werk uitdagend en afwisselend. Ik heb 4 verschillende dienstweken achter elkaar. De eerste week heb ik vroege dienst, dat betekent op maandag om 03:45 uur in de ochtend beginnen en de overige dagen om 04:30 uur beginnen. Vervolgens heb ik een week late dienst die bestaat uit werkdagen van 15:00 uur tot 0:00 uur. De derde week heb ik nachtdienst met werkdagen van 22:00 uur tot 07:00 uur. De vierde week heb ik gewone dagdienst met werkdagen van 07:00 uur tot 16:00 uur.

In de afgelopen jaren heb ik ook de mogelijkheid gekregen om diverse opleidingen en cursussen te volgen, zoals veiligheidscursussen en EHBO. Ik hoop de komende tien jaar nog op deze manier verder te kunnen werken. Hoe het nu is, vind ik het helemaal goed. Ook het contact met Techsharks Projecten is prima. Ik zou Techsharks Projecten 100% aanraden aan andere technici, ze bieden zekerheid, opleidingsmogelijkheden, een goed salaris en een fijne autoregeling. Alles is goed geregeld.”

Wil je meer weten over Techsharks Projecten? Bekijk voor meer informatie deze pagina!

Vragen over dit nieuwsbericht?

Saskia Daemen Directeur Techsharks Special Ops sdaemen@specialops.nl
+31 6 29 56 23 93