Testimonial Roy Stoffer
Publicatie datum: 30 september 2020

Testimonial Roy Stoffer

“Ik ben in contact gekomen met Special Ops doordat ik bij mijn vorige werkgever samenwerkte met twee collega’s die daar werkzaam zijn. Zij vertelden mij goede verhalen over de organisatie. Toen ik bij mijn vorige werkgever tegen mijn zin in zou worden overgeplaatst naar een andere locatie heb ik contact gezocht met Special Ops. Na een aantal goede gesprekken met Saskia Daemen en Britt Luijten, heb ik de beslissing genomen om de overstap te maken. Ik wil mezelf graag verder ontwikkelen en het concept van Special Ops sluit hier goed bij aan. Ik krijg de mogelijkheid om tijdelijke en uitdagende projecten uit te voeren bij verschillende opdrachtgevers. Hierdoor kan ik erg veel leren en tegelijkertijd ontdekken waar mijn expertise ligt binnen de techniek.

Mijn eerste opdracht was bij Perfetti van Melle Benelux. Samen met een team was ik verantwoordelijk voor de storingen en het onderhoud van de machines. Ik heb daar een aantal maanden met plezier gewerkt. Op dit moment ben ik werkzaam bij Vion Food NL. Daar ben ik ook verantwoordelijk voor storingen en onderhoud. Dat is wel écht mijn ding. Met een team van vaste medewerkers proberen we de storingen zo snel mogelijk op te lossen. Tussendoor werk ik aan het onderhoud van de machines en probeer ik te bedenken hoe we het proces kunnen verbeteren. Ik werk in twee ploegen wat betekent dat ik de ene week vroege dienst heb en de andere week late dienst.

"Ik krijg de mogelijkheid om tijdelijke en uitdagende opdrachten uit te voeren."

Recent was er een storing waardoor de hele fabriek stilstond. We zijn toen anderhalve dag bezig geweest om ervoor te zorgen dat alles weer helemaal goed liep. Het geeft dan wel veel voldoening als het dan lukt om de storing op te lossen. Ik leer hierbij veel van mijn collega’s. Mijn direct leidinggevende neemt altijd de tijd om alles goed uit te leggen. Als er een storing is geweest, evalueren we samen hoe deze heeft kunnen ontstaan. In de toekomst lijkt het me leuk om bij Unox in Oss te werken. Ik vind de voedselindustrie erg interessant en Unox heeft een mooie fabriek. De komende jaren wil ik in ieder geval nog bij veel verschillende opdrachtgevers in de keuken kijken. 

Recent hebben we een borrel gehad met het hele team van Special Ops. Dat was me erg goed bevallen, het was een gezellige dag. Ik bel en app regelmatig met mijn contactpersoon van Special Ops. Al met al werken er leuke mensen, heerst er een prettige sfeer, mag ik leuke uitdagende projecten uitvoeren, kan ik mezelf ontwikkelen en krijg ik ook nog eens een goed salaris.”

Wil je ook aan de slag bij Special Ops? Meer informatie vind je op deze pagina!


Deel dit artikel

Vragen over dit nieuwsbericht?

Saskia Daemen Directeur Techsharks Projecten sdaemen@techsharks.nl
+31 6 29 56 23 93