Why stay a fish?
Publicatie datum: 20 juni 2019

Why stay a fish?

Interview Frank van Hoorn

De carrière van Frank tot dusver kun je allesbehalve saai noemen. Hij begon ooit met een studie Elektro maar kwam er al snel achter dat dat voor hem te theoretisch was. Hij switchte naar Werktuigbouwkunde en maakte bij verschillende bedrijven carrière als operator, werkplaatsmonteur, buitendienstmonteur, eerste monteur en zelfs hoofdmonteur. Toch voelde hij zich op een gegeven moment niet meer echt gelukkig bij één en dezelfde werkgever. In z’n zoektocht naar wat meer afwisseling kwam hij een oud mailtje tegen van Techsharks en toen was het eigenlijk in no-time voor elkaar. 

4 Dagen weekend; wie wil dat nou niet?

Als Shark werkt Frank nu in een 5 ploegendienst als storings- en onderhoudsmonteur. Hij werkt 2 ochtenden, 2 middagen en 2 nachten, wat hij aflost met 4 dagen weekend. “Ik heb een vast rooster, ideaal. Vooral omdat ik mijn dochters hierdoor vaak in het weekend kan zien!” Vooral die night shifts bevallen hem goed; “Dan zijn alle stropdassen naar huis en dragen wij de verantwoordelijkheid”.

Zelf leuke collega’s aandragen levert zo maar 1000 Euro op

Frank is zo enthousiast over z’n job, dat hij soms vrienden en bekenden aansteekt om ook naar Techsharks over te stappen. “Ik heb inmiddels best een goeie kijk op wat ze bij Techsharks zoeken. En het mooie is, als ik zo iemand vind word ik er ook nog eens heel goed voor beloond! Elke nieuwe collega levert een bonus van 1000 Euro (bruto) op. Ik heb zo al een paar mensen aan kunnen dragen en met dat extra bedrag kan ik een hoop leuke dingen doen”.
Deel dit artikel

Vragen over dit nieuwsbericht?

Britt Gielkens Recruitment Specialist bgielkens@techsharks.nl
+31 6 15 64 85 07

It feels good to be a shark


Het mag duidelijk zijn dat Frank het goed naar z’n zin heeft bij Techsharks. Dit komt volgens hem door de vrijheid: “Als je het ergens niet naar je zin hebt, kun je altijd ergens anders terecht. Dat is voor mij een grote pre. Ik geef dan bij mijn collega op kantoor aan dat ik toe ben aan wat anders en vervolgens gaan ze direct voor je op zoek. Als je die stap zelf moet zetten is dat een stuk lastiger. Bovendien werk ik hier in 5 ploegen en heb ik een auto van Techsharks! Het enige waar ik soms een beetje spijt over heb is dat ik niet eerder geswitcht ben”.