Why stay a fish, if you can be a Shark?
Publicatie datum: 13 december 2018

Why stay a fish, if you can be a Shark?

Bij Techsharks heb je de mogelijkheid om bij toonaangevende en innovatieve bedrijven in de regio te werken, waar je continue bezig bent met jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen voor nu, maar ook voor in de toekomst. Sinds 1,5 jaar is Tim Senden (27) uit Weert werkzaam voor Techsharks als Allround Machinebouwer. Zijn baan is anders dan die van anderen; hij werkt ongeveer ieder half jaar bij een ander bedrijf. Hierdoor kan hij in een korte tijd veel leren en ervaring opdoen met verschillende technieken. 

SWIMMING IN DIFFERENT OCEANS

Tim heeft de zekerheid van een vast contract met daarbij de flexibiliteit om bij verschillende opdrachtgevers te werken. Zo heeft Tim sinds hij in dienst is bij Techsharks eerst bij Bosch Packaging Technology gewerkt, daarna bij Van Aarssen Machinefabriek en vervolgens heeft hij bij Hauzer Techno Coating gewerkt. In december dit jaar is hij gestart bij Unisign in Panningen. Unisign vervaardigt CNC Freesbanken. Overal waar Tim via Techsharks aan het werk gezet wordt, leert hij weer nieuwe technieken en kan hij ook op persoonlijk vlak veel leren. Tim heeft een unieke baan al zegt hij het zelf: “Het feit dat ik regelmatig van werkomgeving kan switchen waar ik nieuwe mensen leer kennen, andere machines leer bouwen en nieuwe technieken leer beheersen is een unieke kans die ik destijds met beide handen heb aangegrepen. Je leert er ontzettend veel van”.

highly adaptive, extremely effective, and always hungry for more.

Doordat Tim in vaste dienst is, wordt hij door Techsharks bij verschillende bedrijven geplaatst, hierdoor hoeft hij zelf dus nooit ergens te solliciteren. Met medewerkers zoals Tim kan Techsharks bedrijven uit de brand helpen die voor bepaalde projecten een tekort hebben aan personeel of een piekmoment hebben qua drukte. Zodra Tim het ene bedrijf uit de brand heeft geholpen, of wanneer hij zelf aan de bel trekt bij Techsharks dat hij graag een nieuwe uitdaging wil, kan hij weer naar een nieuwe opdracht.

BEING A KILLER TECH PRO

Tim begint zijn werkdagen om 7.30 uur en is om 16.00 uur klaar met werken. Doordat hij verantwoordelijk is voor zijn eigen werkzaamheden, weet hij precies wat er iedere dag moet gebeuren. Tim heeft in het verleden al eerder bij Unisign gewerkt en is daarom meteen inzetbaar als zelfstandig machinebouwer, hij weet namelijk precies hoe het bedrijf en de zaken in elkaar steken.
Tim doet er alles aan om zijn werk zo goed mogelijk te verrichten en is blij dat hij bij Techsharks de mogelijkheid krijgt om door te groeien. Tim is vanaf hij in dienst is bij Techsharks met een persoonlijk ontwikkelingsplan aan de slag gegaan om te kijken hoe hij opgeleid kan worden tot Allround machinebouwer.

Ondertussen heeft Tim al twee trainingen gevolgd en hij is bezig met zijn derde. Het eerste certificaat dat hij heeft behaald is ‘Elektrisch schakelen’. “Doordat ik deze opleiding heb gevolgd weet ik precies wat ik moet doen als ik met een stapel kabels en een tekening aan de slag moet om iets aan te sluiten. Ik heb daardoor ook meer vertrouwen in mezelf gekregen”, zegt Tim.
In september dit jaar is hij begonnen met een cursus in Pneumatiek en Hydrauliek. Ondertussen heeft Tim zijn diploma in Pneumatiek behaald en in maart 2019 gaat hij Hydrauliek afronden. Daarnaast heeft Tim de ambitie om over een paar jaar door te groeien binnen Techsharks, hij zou graag ooit intern aan de slag willen.

Deel dit artikel

Vragen over dit nieuwsbericht?

Emilia Wulms Recruitment Consultant ewulms@orcatech.nl
+31 6 29 41 45 04

HOW TO BECOME A SHARK?


Anderhalf jaar geleden is Tim in contact gekomen met iemand die bij Techsharks werkt en toen werd al snel zijn huidige functie op tafel gegooid. Tim was meteen enthousiast door de mogelijkheden die hem werden geboden: een flexibele baan, doorgroeimogelijkheden, toonaangevende opdrachtgevers en een vast contract bij Techsharks. Hier stond hij helemaal voor open en besloot voor Techsharks te gaan.

WHY TECHSHARKS?

Toen Tim werd gevraagd om ons te vertellen waarom hij bij ons wil werken, gaf hij een enthousiast antwoord. “In al die tijd dat ik voor Techsharks werk, heb ik nog nooit iets gemerkt waarover ik ontevreden ben. Techsharks is heel betrokken bij hun medewerkers en heeft het beste met ze voor. Je staat echt op de eerste plek. Ze werken hard voor je, en dat zorgt ervoor dat ik hard voor Techsharks werk. Daarnaast geven ze je ontzettend veel mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen. Zo helpen we elkaar verder. Als iemand aan mij vraagt hoe het op mijn werk is, dan zeg ik altijd oprecht dat ik heel goed op mijn plek zit”.

Tim is een echte shark: highly adaptive, extremely effective, and always hungry for more. Ben je ook enthousiast geworden na het lezen van dit verhaal? Bekijk dan hier onze beschikbare vacatures of neem contact met ons op.