CASE: HEINEKEN

CASE: HEINEKEN

WE ARE BUILT FOR JUST THAT

Heineken wordt over de hele wereld gedronken. En nog steeds blijft het grootste biermerk van Nederland internationaal groeien. Om aan de vraag te kunnen voldoen, zoekt de multinational technici om de brouwerijen in Zoeterwoude en ’s-Hertogenbosch te versterken. Niet zomaar techneuten, maar vakspecialisten, die uitblinken in wat ze doen en makkelijk meekunnen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van productiemethodes. Op mbo en hbo niveau.

Exclusive search

Tientallen gedreven specialist operators en teamleiders werven

DE TECHSHARKS AANPAK

We zijn de exclusieve partner van Heineken voor het werven en selecteren van de juiste kandidaten.

Exclusive search

Techsharks heeft van HEINEKEN exclusiviteit gekregen voor het werven en selecteren van de juiste kandidaten.

Uitgebreide wervingscampagne

Het traject begint met een arbeidsmarktcampagne die de zeer specifieke doelgroep in de kern raakt. De speciaal ontwikkelde landingspagina informeert de doelgroep en biedt de mogelijkheid om direct te solliciteren op vacatures. Offline is de campagne zichtbaar bij evenementen, middels activaties op scholen en door middel van promotiematerialen zoals posters, freecards en flyers. Parallel loopt er een referral-campagne om medewerkers van Heineken en Techsharks te motiveren om de campagne uit te dragen, zowel online als offline.

Gedegen selectie

Dedicated accountmanagers van Techsharks bijten zich meer dan anderhalf jaar vast in de vacatures van Heineken. Zij kennen de functie-eisen, de bedrijfscultuur en het gewenste profiel door en door. Zo zijn ze in staat om de juiste kandidaten te selecteren en voor te stellen bij Heineken.