Case: SUMMA COLLEGE

Case: SUMMA COLLEGE

WE ARE HIGHLY ADAPTIVE

Begin 2015 start Techsharks samen met Summa College een uniek werkend-lerenprogramma. Operators B krijgen de kans om binnen twee jaar door te groeien naar Operator C. De kennis die ze opdoen tijdens de opleiding (één dagdeel per week, op kosten van Techsharks) wordt direct toegepast in een betaalde baan via werkgever Techsharks. Deelnemers worden intensief begeleid door een team van docenten en een coach van Techsharks. Zodat ze zowel op school als op het werk optimaal presteren.

Werving & selectie

3 tot 10 talentvolle Operators B werven

Prikkelende wervingscampagne

Naast het benaderen van de database is een online arbeidsmarktcampagne ontwikkeld. Hierin wordt de doelgroep op de man af gevraagd om de volgende stap te zetten. Via een speciaal ontwikkelde landingspagina. Daarnaast betrekt een referral campagne medewerkers van zowel Techsharks als Summa College bij de campagne, zodat deze breed wordt uitgedragen.

Drietrapsselectie

Een dedicated accountmanager van Techsharks beoordeelt alle kandidaten in een gesprek. Vervolgens worden er verschillende competentietesten gedaan. De laatste stap is een intredetoets bij de Summa opleiding Procestechnologie, om te beoordelen of kandidaten aan de niveaueisen voldoen en tussentijdse uitval te minimaliseren.