CASE: Traineeship VOMI Academi


Veel bedrijven kampen met schaarste in technisch gekwalificeerd personeel. Maar hoe gaan we deze behoefte invullen? Daarnaast zal er de komende jaren nog veel veranderen op de arbeidsmarkt. Automatisering van processen (Industry 4.0) en vergrijzing spelen hierin een belangrijke rol. Bovendien krijgen we steeds meer te maken met nieuwe technieken.

Uit veelvuldige gesprekken met onze businesspartners is gebleken dat er behoefte is aan ontwikkeling van specialistische functies. Zodoende hebben wij in samenwerking met de Vomi Academie een traineeship ontwikkeld voor een doelgroep van ervaren Monteurs die de kans krijgen om met dit opleidingstraject door te groeien naar een functie van Werkvoorbereider in de Procesindustrie. Hiervoor zijn in het onderwijs geen opleidingen beschikbaar.

Over de Vomi Academie

De Vomi Academie is een gerenommeerde opleidingsinstantie van bedrijven in de industrie met gedegen branche ervaring met o.a. Shell, Stork, Spie, BAM, Engie. Deze opleiding wordt per deelnemer incl. persoonlijke leerdoelen bepaald en wordt incompany in Limburg gegeven. Dit opleidingstraject wordt afgerond met een erkend certificaat en start in juni 2020.

RESULTATEN

EXTREMELY EFFECTIVE