CASE: Techsharks en Ebusco samen voor innovatie en groei

CASE: Techsharks en Ebusco samen voor innovatie en groei

Techsharks maakindustrie is een club van vakspecialisten die de laatste jaren extreem ontwikkeld en doorgegroeid is. Waar onze vakspecialisten normaliter na 1 jaar uitstromen en op contract gaan bij de opdrachtgever, blijven de meeste vakspecialisten momenteel graag bij Techsharks werken en zien ze ons als hun werkgever.

Ook onze opdrachtgevers lenen onze vakspecialisten graag in. Dit kan zijn om een piek tijdens vakantieperiodes of bij ziekte op te vangen, om de huidige werkprocessen te verbeteren of om een schakel met engineering te vormen bij een nieuw te bouwen product. Zodat er ook werkinstructies gemaakt worden, zodat het prototype opgeschaald kan worden naar een serieproduct.

Onze opdrachtgever Ebusco past met hun visie en missie goed bij Techsharks. Ze ontwikkelen en produceren volledig elektrische stads- en streekbussen voor voornamelijk de Europese markt. Daarnaast zijn ze pionier en koploper op het gebied van de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen.

Begin 2019 nam de HR-Manager van Ebusco, die reeds een prettige samenwerking heeft opgebouwd met Techsharks in haar tijd bij Brabant Alucast en Fokker Landinggear contact met ons op. Er moesten in korte tijd 37 elektrische bussen klaargemaakt worden om afgeleverd te worden.

De vraag was of Techsharks hierbij kon helpen. Het ging in totaliteit om 8 monteurs die ze voor een periode van 1,5 maand nodig hebben en één field service engineer die na oplevering in Dordrecht aanwezig kon zijn om eventuele storingen ter plekke op te lossen. Samen met de twee voor langere tijd te werk gestelde monteurs van Techsharks is deze opdracht met succes afgerond.