Team

PROCESINDUSTRIE

Weten wat de doelgroep beweegt en waar de klant naar zoekt. En tegelijkertijd altijd met een scherp oog kijken naar wat onze sharks nodig hebben om te blijven groeien. Wij creëren nieuwe stromingen voor onze sharks om ons territorium verder uit te breiden. Hoe we dat doen? Door je uit te dagen met future-proof opdrachten.

TEAM

Maakindustrie

Dit team binnen Techsharks weet precies wat de maakindustrie nodig heeft. Sharks die innoverende projecten aandurven. Zonder angst en als een échte Killer Tech Pro. Ze kennen het vakgebied als geen ander. Daar haal jij je winst uit als technische specialist binnen jouw eigen vakgebied. Bij wie je als technische specialist precies moet zijn om jouw carrière te starten als shark? 

TEAM

Projecten

De zoektocht naar die ene speciale shark is een uitdaging. Gelukkig is deze sterke stroming geen enkel probleem voor ons team. Wij staan klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit, aan het werk te zetten. En dat doen we met de nodige draadkracht. We willen altijd het beste uit onszelf halen en uit anderen.

TEAM

backoffice & directie

Technische professionals doen het zeker niet alleen. Er staat een heel team van backoffice, staf en directie voor ze klaar. Terwijl de Sharks hun expertise bij alle innoverende projecten inzetten, kunnen zij rekenen op de juiste support. Sharks zijn schaars en verdienen de beste werkgever.