Bel mij terug Liever persoonlijk en direct contact? Vul hier je telefoonnummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk! 
Terugbelverzoek
Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact op.
 
Een sterke focus

Het voordeel van een specialist

We kennen het klappen van de zweep in de proces- en maakindustrie. Omdat onze opdrachtgevers specialisten zoeken, zijn we dat zelf ook. Onze gespecialiseerde accountmanagers weten wat de branche zoekt en wat kandidaten beweegt.

De perfecte combinatie

Zakelijke doelstellingen en persoonlijke ambities

Techsharks heeft een grote schare gedreven professionals aan zich gebonden. Door scherper te zijn dan de rest, verder vooruit te kijken en beter te luisteren naar wat onze opdrachtgevers en medewerkers willen.

Ons doel is mensen binnen brengen waarmee uw bedrijf groeit. We kennen de branche en weten wat de doelgroep beweegt. Zo voorzien we onze opdrachtgevers in de maak- en procesindustrie van direct inzetbare, gedreven professionals op mbo en hbo niveau.

Innovatie in werving en selectie

Wie gaat voor resultaat laat niets aan het toeval over

Recruitment en marketing kruipen steeds meer naar elkaar toe. Dat stelt ons in staat om kandidaten te werven die zelf niet eens wisten dat ze een baan zochten. Via onder andere online campagnes, social media en zoekmachinemarketing bereiken we uw doelgroep.

Ook in selectie maken we het verschil door voorop te lopen. Nieuwe recruitmenttechnieken zoals video pre-screening, assessments, PRO portals en talentpools zijn voor ons dagelijkse praktijk. Zo kunnen we competenties beter inschatten en het selectieproces versnellen en verbeteren.

Contact opnemen

Wat kunnen we voor u betekenen?

Rob Laarhoven Rob Laarhoven Commercieel Directeur rlaarhoven@techsharks.nl +31 6 51 23 58 46
specialist in technische professionals

Diensten die het verschil maken

HET MEEST FLEXIBELE TEAM VAN TOPMONTEURS

Zit u met een vraagstuk dat schreeuwt om een oplossing? Heeft u tijdelijk meer kennis, ervaring of capaciteit nodig? Techsharks levert direct inzetbare toptechnici voor een afgebakende periode.

Zij gaan elke uitdaging aan. Onze monteurs blinken uit in hun vak en zijn speciaal geselecteerd op hun flexibiliteit en hun allround kennis. We zijn bijzonder trots op deze innovatie in de arbeidsmarkt.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

EEN POOL VOL PRO’S

Techsharks beschikt over een flink arsenaal aan kwalitatieve techneuten. Stuk voor stuk talenten die worden ingezet voor opdrachten van minimaal een jaar.

Ze kiezen voor Techsharks vanwege de zekerheid van een contract, de afwisseling en uitdaging in het werk. Door zich constant te ontwikkelen blijven ze van toegevoegde waarde voor de industrie en uw organisatie.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

VAN EERSTE CONTACT TOT GETEKEND CONTRACT

Een partnership waarbinnen we via employer branding grotere aantallen kandidaten werven. Vacatures worden ingevuld op basis van exclusiviteit. Daar krijgt u een KPI-garantie en een concurrerende prijs voor terug.

Exclusive search is een werving- & en selectietraject dat begint met een arbeidsmarktcampagne. We geven uw organisatie een gezicht en maken deze vindbaar. Kandidaten worden doelgericht aangesproken en overtuigd van een functie. Selectie geschiedt op basis van kwaliteit met innovatieve tools. Kandidaten en u worden gedurende het hele proces door Techsharks begeleid.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

WERVING EN SELECTIE (DEELS) UIT HANDEN NEMEN

Bij Recruitment Process Outsourcing laat u het wervings- en selectieproces geheel door Techsharks uitvoeren. Techsharks is uw recruiter voor alle vacatures die binnen ons bereik vallen.

Elke vacature wordt gegarandeerd ingevuld en u heeft een eigen contactpersoon. Met verschillende managementrapportages geeft hij of zij inzicht in de voortgang van recruitmentactiviteiten. Met innovatieve tools blijven we optimaliseren om de beste resultaten te boeken.

Leg uw vraagstuk aan ons voor

Onze opdrachtgevers