Bel mij terug Liever persoonlijk en direct contact? Vul hier je telefoonnummer in, en wij bellen je zo snel mogelijk! 
Terugbelverzoek
Vul je gegevens in en wij nemen spoedig contact op.
 
BLUE COLLAR CAREERS
Techsharks biedt zekerheid. Zelfs meer dan een vast contract. Plus een goed salaris en boeiend werk. Wat wil je nog meer?
MBO Profiel
WHITE COLLAR CAREERS
Techsharks verlegt je grenzen. Je werkt aan verschillende langdurige opdrachten en doet snel veel ervaring op. Zo snel wil jij toch ook groeien?
HBO Profiel
Werken bij Techsharks

WETEN DAT JE GOED ZIT

Een vaste baan waar je trots op kunt zijn. Een baan waar je behalve een goed salaris ook voldoening uit haalt. Dan pas weet je dat je goed zit.

  1. De zekerheid van vast werk
  2. Kies zelf arbeidsvoorwaarden
  3. Een betrokken werkgever
  4. Volop kansen om te groeien
  5. Boeiend werk

De arbeidsmarkt van nu vraagt om flexibele mensen. Terwijl veel technici juist zekerheid zoeken. Bij ons heb je naast een vaste baan ook een vaste collega die altijd voor je klaar staat.

Techsharks luistert naar wat jij belangrijk vindt. Zelfs arbeidsvoorwaarden zijn af te stemmen op jouw wensen. Zo kun je kiezen voor meer vrije dagen, een lease-auto of een bonus. Scholing hoort er standaard bij want dat is nodig om bij te blijven als techneut.

Zoek je vooral afwisseling in je werk? Dan is Techsharks Projecten wat voor jou. Je gaat van de ene opdracht naar de andere. ELKE DAG IS ANDERS.

Werken bij Techsharks ZEKERHEID HEEFT BIJ ONS VERSCHILLENDE VORMEN:
Vast gedetacheerd

Een vast contract bij ons en gedetacheerd bij een opdrachtgever.

Vast werk betekent niet per se dat je maar voor één bedrijf aan de slag gaat. Je krijgt een vast contract bij Techsharks en werkt minimaal een jaar voor een vaste opdrachtgever. Daarna ga je in dienst bij de betreffende opdrachtgever of garanderen we werk bij een andere opdrachtgever. Zo heb jij zekerheid die je zoekt en doe je brede ervaring op. Je wordt ook niet zomaar ergens geplaatst.

We zoeken altijd naar de perfecte opdrachtgever voor jou. Natuurlijk is de inhoud van je werk belangrijk, maar zeker ook de bedrijfscultuur. Als je je ergens thuis voelt, doe je je werk beter. Daar doen we alles aan bij Techsharks. Daarom heb je regelmatig contact met je vaste collega bij Techsharks. Samen kijk je hoe het gaat. Ben je tevreden? Is er behoefte aan een andere opdracht of een opleiding? Wat is je volgende stap? Dat leggen we naast de wensen van onze opdrachtgevers, zodat je weet wat de mogelijkheden zijn.

Projecten

Flexibele toppers met een vast contract.

Avontuurlijke technici gaan voor Projecten. Als lid van een flexibel team topmonteurs word je van de ene naar de andere technische uitdaging gestuurd. Je hebt een vast contract bij Techsharks terwijl je overal wordt ingezet.

Kortom: ELKE DAG IS ANDERS. Soms duurt zo’n klus een dag maar het kan ook een paar weken of maanden zijn. Je doet snel veel ervaring op. Daarnaast draai je mee in een top opleidingsplan waardoor je groeit in je vak en nog beter inzetbaar bent. 

Werken voor aansprekende opdrachtgevers

Joost Koehorst, metaalbewerker

Precisiewerk van wereldformaat

Als metaalbewerker heeft Joost zich gespecialiseerd in de autobranche. Grote, internationale merken vertrouwen op zijn vakmanschap. #trots

Proces
industrie

Je carrière moet je najagen als een roofdier. We dagen je uit om constant je grenzen te verleggen, zodat je altijd klaar bent voor de volgende stap. Haal alles uit jezelf.

Maak
industrie

Volop mogelijkheden voor operators en monteurs die werken aan internationale producten en high tech machineparken. 

Werken bij Techsharks

Beleef je baan

Je carrière moet je najagen als een roofdier. We dagen je uit om constant je grenzen te verleggen, zodat je altijd klaar bent voor de volgende stap. Haal alles uit jezelf. 

  1. Uitdagende opdrachten bij onze opdrachtgevers
  2. Groei op technisch en persoonlijk vlak  
  3. Kies zelf arbeidsvoorwaarden 
  4. Een betrokken werkgever 
  5. De zekerheid van een vaste baan 

De technische arbeidsmarkt schreeuwt om flexibiliteit in kennis, ervaring en capaciteit. Daarom moet je blijven groeien en niet bang zijn om in het diepe te springen. Dan weet je dat je leeft.

Samen met je vaste collega blijf je zoeken naar persoonlijke groei. Techsharks zorgt dat je constant ervaring en kennis (scholing) opdoet. Zo blijf je een aanwinst voor de branche; een leider in techniek. Ondertussen stemmen we je arbeidsvoorwaarden af op wat jij belangrijk vindt.

VAST GEDETACHEERD

TECHSHARKS DAAGT JE UIT

Vast werk betekent niet dat je maar bij één bedrijf aan de slag gaat. In dienst bij Techsharks word je als engineer gedetacheerd bij aansprekende opdrachtgevers. Net als jij blinken deze bedrijven uit in wat ze doen.

Ondertussen blijf je je ontwikkelen. De combinatie van wisselende werkervaring en doorlopend leren geeft je cv al snel een flinke boost. Nu kun je rekenen op ervaring en uitdaging, terwijl je ook in de toekomst een gewilde toptechneut blijft. Zelfs in de veeleisende arbeidsmarkt van nu.

Je wordt niet zomaar ergens geplaatst, we zoeken altijd naar een goede combinatie. Natuurlijk is de inhoud van de functie belangrijk, maar zeker ook de bedrijfscultuur. Alleen als je je ergens thuis voelt kun je je werk goed doen. 

Mechanical engineer Koen Bidlot

De rest van de wereld twee stappen voor zijn

Koen ontwikkelt met zijn team van specialisten vernieuwende concepten in de verpakkingsindustrie.

Jaag je carrière na bij de top in High Tech

Proces
industrie

XL carrièrekansen in food, farma en chemie.

Maak
industrie

Gigantische uitdagingen bij innovatieve opdrachtgevers.