Agristo

Over onze opdrachtgever

Agristo is een Belgische onderneming met het hoofdkantoor in Harelbeke (België) en bijkomende productievestigingen in Nazareth (België) en Tilburg (Nederland). Zij specialiseren zich in het vervaardigen van diepgevroren en voorgebakken aardappelproducten. Agristo biedt een uiterst gevarieerd assortiment aan, dat naast frieten ook tal van afgeleide producten bevat. Bovendien kan voor elke klant een oplossing op maat ontwikkeld worden. Past dit bij jou? Ga dan via Techsharks aan de slag bij Agristo!

Adres

Straat - Heieinde 1
Postcode - 5047 SC
Stad - Tilburg
Land - Nederland

Agristo Tilburg vacatures

Werken bij Agristo als monteur (5-ploegen)

Wil jij werken in een foodomgeving als storingsmonteur in een 5-ploegensysteem? Als jij deze Agristo Tilburg vacature gaat vervullen ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig oplossen van storingen op elektrotechnisch, mechanisch en besturingstechnisch gebied. Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit het ondersteunen van de medewerkers uit de productieomgeving met technische vraagstukken, waardoor het machinepark zo efficiënt mogelijk wordt ingezet en het lokaliseren en herstellen van storingen op zowel mechanisch en elektrisch vlak.

Als monteur bij Agristo via Techsharks krijg je o.a. een opleiding. Waar jouw wens ook ligt, wij investeren in opleiding, cursussen en trainingen om van jou de haai te maken die jij graag wil worden. Een leaseauto. Als je er een wil, anders bieden wij een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km. En levert de functie jou tussen de €2.607 - €3.475 (exclusief toeslagen) per maand op. Solliciteer nu op deze Agristo Tilburg vacature!

werken bij agristo

Over het werken als monteur bij Agristo Tilburg

"TECHNIEK MOET IN JE VINGERS ZITTEN"

“Het complete plaatje zag er goed uit bij Agristo Tilburg. Zij konden mij klaarstomen om een allround monteur te worden en dat is gelukt. Als ik een opleiding of cursus wil volgen dan is die mogelijkheid er altijd. Bij Agristo Tilburg heb je veel flexibiliteit en een scala aan mogelijkheden. Onderling leren we ook veel van elkaar. Je kunt elkaar altijd om hulp vragen als je ergens niet uitkomt. Als ik bijvoorbeeld aangeef dat ik een dag wil meelopen met een storingsmonteur dan kan dit. Er hangt een goede werksfeer.”
agristo vacatures

Over het werken in het technisch team van Agristo

"IK VIND HET MENSELIJKE ASPECT EN COACHING ERG BELANGRIJK."

“We laten nieuwe mensen, ook met veel ervaring, in dagdienst meelopen bij alle afdelingen van Agristo om ze kennis te laten maken met alle facetten van het vak. Op deze manier leren ze ook meteen de weg en de mensen goed kennen. Zo proberen we alles in goede banen te leiden. Jonge mensen nemen we aan het handje mee totdat ze de werkzaamheden zelfstandig kunnen uitvoeren. Dan zullen er alsnog momenten zijn dat ze er zelf niet uitkomen, maar dan zeggen we vraag een collega om hulp. Hulp zul je altijd vinden bij je collega's bij Agristo.” 
agristo

Over Agristo

"Bij Agristo maken onze medewerkers het verschil"

“Dit is het vierde jaar dat ik bij Agristo werkzaam ben als Plantmanager. Ik zit al sinds mijn schoolperiode in de aardappel business. Hiervoor was ik onder andere werkzaam bij Farm Frites België en bij Oerlemansfoods. Agristo kende ik al als co-producer en afnemer. Het innovatieve duurzaamheidskarakter van Agristo heeft er destijds voor gezorgd dat ik hier graag een vacature wilde vervullen. Alles wordt gebouwd met de insteek dat het voor de komende generatie wordt gebouwd en niet slechts voor vijf jaar. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Toen ik hier kwam werken had het bedrijf ongeveer 450 werknemers en nu al zo’n 950 werknemers. Groei geeft energie. Als je blijft groeien en investeren is dat natuurlijk schitterend.”

Raak jij geïnspireerd door het verhaal? Bekijk dan snel onze Agristo vacatures!

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Erik van Oers Business Manager evanoers@techsharks.nl
+ 31 6 53 87 45 41
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.