Over onze opdrachtgever

Diffutherm

Diffutherm is gespecialiseerd in de productie van roestwerende coatings (bitak, tectyl etc.). Dit omvat 50% van hun omzet. Veelal private labels. Daarnaast produceren ze ook dakleerlijm en kitten voornamelijk voor de automobielindustrie. 

TECHSHARKS HELPT DIFFUTHERM AAN NIEUWE VAKSPECIALISTEN

Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Onze manier van werken draait om jou als vakspecialist. Samen gaan we uitzoeken hoe jij jezelf nog verder kan ontwikkelen, dit kan zowel op persoonlijk als op technisch vlak. Door een goed beeld te krijgen van jouw kennis, ervaring en wensen, zorgen we dat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Zo kan jij doorgroeien en ga jij het verschil maken en toegevoegde waarde leveren op het gebied van technische kennis. 
Aan de slag bij Diffutherm?

SOLLICITEER ALS OPERATOR B

Techsharks heeft ruim vijftien jaar ervaring in de proces- en maakindustrie. Dat is de thuisbasis waar we loopbanen realiseren voor mbo’ers en hbo’ers. We spreken dezelfde taal als jij. Weten precies wat er speelt in het vak en samen zorgen we dat je klaar bent voor de toekomst. Hoe we dat waarmaken? Wij kennen alle lagen van de werkvloer. Met kennis van het vak luisteren we naar wat jij zoekt in je baan. Zo bieden we de perfecte voorwaarden en vinden we de juiste werkplek. 

Als Operator B bij Diffutherm zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit:

  • Het opstarten en bedienen van procesinstallaties en het draaien van productie.
  • Het ingrijpen in en corrigeren bij afwijkingen in het productieproces.
  • Het uitvoeren van controles.

Wij bieden jou o.a. :

  • Een goed salaris tussen €1.900,31 en €2.523,64 (afhankelijk van opleiding en ervaring).
  • Een leaseauto (of reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km).
  • Een jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Interview Indy van den Einde

Monteur bij Diffutherm

Indy van den Einde (23) werkt via Techsharks als monteur bij Diffutherm. In dit interview vertelt hij wat hij zo leuk vindt aan het werken als monteur, hoe zijn werkdag eruit ziet en wat hij allemaal al heeft geleerd gedurende deze periode.

Interview Ferdinand van Leeuwen

Teamleider bij Diffutherm

Ferdinand van Leeuwen (33) is teamleider bij Diffutherm. In dit interview vertelt hij meer over zijn rol als teamleider en de samenstelling van zijn team. Ook vertelt hij meer over de doorgroeimogelijkheden binnen Diffutherm.

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Marnix van Kruijsdijk Business Manager mvankruijsdijk@techsharks.nl
+31 6 44 13 86 87
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.