Over onze opdrachtgever

Sappi Maastricht

Sappi Maastricht is gespecialiseerd in het maken van papier en is bovendien een leuke plek om te werken omdat zij ‘samen presteren en samen plezier maken’ hoog in het vaandel hebben staan. Bij Sappi zeggen ze: “Collegialiteit is een must, om beter te kunnen zijn dan de rest. Wij zijn trots op het product dat wij maken en de vernieuwingen die wij realiseren”.


Wij zijn Sappi, Maastricht!

TECHSHARKS HELPT SAPPI AAN NIEUWE VAKSPECIALISTEN
Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Onze manier van werken draait om jou als vakspecialist. Samen gaan we uitzoeken hoe jij jezelf nog verder kan ontwikkelen, dit kan zowel op persoonlijk als op technisch vlak. Door een goed beeld te krijgen van jouw kennis, ervaring en wensen, zorgen we dat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Zo kan jij doorgroeien en ga jij het verschil maken en toegevoegde waarde leveren op het gebied van technische kennis. 

Aan de slag bij Sappi Maasticht?

DIT IS WAAROM JIJ MOET WERKEN BIJ SAPPI!

Wij zijn trots op ons product. Je vindt ons papier in magazines, kalenders, brochures en steeds meer in medicijndoosjes of luxe verpakkingen. Wij opereren in de top van het segment en maken papier voor de meest luxueuze toepassingen. Voor klanten die zeer hoge eisen stellen. Dat is topsport!


Wij investeren. Op dit moment vooral in de verduurzaming van ons productieproces. Onze ecologische voetprint verlagen is een belangrijk streven voor de komende jaren.


Wij innoveren. Bijvoorbeeld door het toepassen van nanotechnologie in ons proces. Op het Chemelotterrein hebben wij recent een pilotplant gebouwd voor de productie van nanocellulose die ons weer helpt belangrijke innovaties in onze producten door te voeren.

Wij verbeteren continu. Papier maken is een vak en daarvoor hebben wij vakmensen in veel verschillende disciplines. Die vakmensen helpen wij om het beste uit zichzelf te halen en om op de beste manier met elkaar samen te werken. Want pas als wij onze eigen processen optimaal kunnen laten verlopen, kunnen wij ook de optimale dienstverlening aan onze klanten leveren. Operational Excellence heet dat bij ons.


Bekijk de vacature

Solliciteer als Supervisor Maintenance

Als Supervisor Maintenance geef je leiding aan een team van ongeveer 15 Monteurs (mechanisch, elektro- en instrumentatie) die op efficiënte wijze aangestuurd moeten worden. Je zorgt voor de voorbereiding, coördinatie en uitvoering van gepland preventief onderhoud en correctief onderhoud. Uiteraard zorg je dat met minimale kosten de fabrieksinstallaties betrouwbaar, beschikbaar en in optimale staat blijven. Je bent met jouw team werkzaam binnen de afdeling Uitvoerend Onderhoud en rapporteert aan de Manager Maintenance.Je kerntaken zullen o.a. bestaan uit:

  • Leidinggeven aan een team met dagelijkse supervisie op correcte (kwaliteit/kwantiteit), veilige en tijdige uitvoering van de preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden;
  • Coachen en begeleiden van de medewerkers op gebied van vereiste kennis, vaardigheden, motivatie en betrokkenheid;
  • Het leveren van input voor de onderhoudsplannen en verbetervoorstellen in overleg met de Maintenance- en Reliability Engineer, Werkvoorbereiders én de afdeling Productie;

Wij bieden jou o.a:

  • Arbeidsvoorwaarden op maat met een salaris tot € 4.827 afhankelijk van vooropleiding en werkervaring;
  • Bij gebleken geschiktheid mogelijkheid contract voor onbepaalde tijd;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen (mogelijkheid om ADV op te nemen of uit te laten betalen d.m.v. extra loon);

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Martijn Groeneveld Lead Recruitment Consultant mgroeneveld@orcatech.nl
+31 6 11 17 05 88
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.