Over onze opdrachtgever

Scandinavian Tobacco Group

Scandinavian Tobacco Group in Westerlo en Lummen maken deel uit van een wereldspeler op het gebied van de productie en verkoop van sigaren, cigarillo's, pijptabak en roltabak. Een organisatie waarbij de waarden innovatie, passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken vooropstaan. 

TECHSHARKS HELPT SCANDINAVIAN TOBACCO GROUP AAN NIEUWE VAKSPECIALISTEN

Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Onze manier van werken draait om jou als vakspecialist. Samen gaan we uitzoeken hoe jij jezelf nog verder kan ontwikkelen, dit kan zowel op persoonlijk als op technisch vlak. Door een goed beeld te krijgen van jouw kennis, ervaring en wensen, zorgen we dat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Zo kan jij doorgroeien en ga jij het verschil maken en toegevoegde waarde leveren op het gebied van technische kennis. 
Beschik jij over een goed technisch inzicht?

SOLLICITEER ALS TECHNISCH OPERATOR

Als Technisch Operator bij Scandinavian Tobacco Group kom je terecht in een organisatie waarbij de waarden innovatie, passie, vertrouwen, verantwoordelijkheid en samenwerken vooropstaan. 

Elke Brewaeys en Femke Lucas zijn beide werkzaam als operator bij Scandinavian Tobacco Group (STG). Momenteel volgen ze allebei een cursus tot technisch operator. In dit interview delen ze hun ervaringen.


Bijdrage in de voorbereiding van onderhoud?

Solliciteer als Technieker Onderhoud

Als Technieker Onderhoud bij Scandinavian Tobacco Group kom je terecht in een dynamische organisatie die is gericht op continu verbeteren.

Benny Vanherwegen (38) werkt al twintig jaar bij Scandinavian Tobacco Group (STG) en hij is van plan om tot zijn pensioen hier te blijven werken. In dit artikel vertelt hij wat er zo ontzettend leuk is aan het werken als technieker bij STG.

Het aanspreekpunt zijn voor techniekers?

Solliciteer als Technisch Teamcoach

Als Technisch Teamcoach bij Scandinavian Tobacco Group ben jij onderdeel van een wereldspeler op het gebied van de productie en verkoop van sigaren, cigarillo's, pijptabak en roltabak. Daarnaast word jij het aanspreekpunt voor jouw team van techniekers op de productievloer. 

Marco Maes (Teamcoach) en Bart Wouters (Technisch Manager) zijn al jarenlang werkzaam bij Scandinavian Tobacco Group (STG). In dit artikel delen ze hun ervaringen van de afgelopen jaren en geven ze een blik op de toekomst.

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.