Over onze opdrachtgever

Suiker unie

Suiker Unie (Cosun Beet Company) streeft ernaar om de groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van de wereld te zijn. Met ca. 750 medewerkers zijn ZIJ één van de meest efficiënte suikerproducenten in Europa. Naast het ontwikkelen, produceren en verkopen van suiker en suikerspecialiteiten worden alle onderdelen van de suikerbiet verwerkt tot producten voor o.a. voeding, energie en biobased producten.


TECHSHARKS HELPT SUIKER UNIE AAN NIEUWE VAKSPECIALISTEN

Techsharks is voor Suiker Unie op zoek naar gemotiveerde en goed opgeleide techneuten om de ruggengraat te vormen van “Europa’s groenste bietenverwerker”. Hierbij zijn wij o.a. opzoek naar een Allround Monteur die enthousiast wordt van de laatste ontwikkeling op het gebied van TPM en hier een duidelijke bijdrage aan wilt leveren in de komende jaren.

Aan de slag bij Suiker Unie?

SOLLICITEER ALS ALLROUND MONTEUR

Alle functies bij Suiker Unie kenmerken zich door veelzijdigheid en een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Techsharks helpt jou niet alleen bij het vinden van een geschikte uitdaging, maar zorgt er ook voor dat jij je verder kunt ontwikkelen. 

Word jij enthousiast van het lokaliseren, analyseren, verhelpen, vastleggen en voorkomen van mechanische en elektrotechnische storingen in de gehele fabrieksinstallatie? Heb jij bovendien een MBO 4 opleiding in de richting Mechatronica of Elektrotechniek/WTB? En minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur met proces- en verpakkingstechnieken in de voedingsmiddelenindustrie? Bekijk dan hieronder de complete vacature en solliciteer als Allround Monteur bij Suiker Unie!


CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Marcello Tucci Business Manager mtucci@techsharks.nl
+31 6 11 67 18 74
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.