Vobra

Over onze opdrachtgever

Vobra

Vobra Special Petfoods is een echt familiebedrijf met een trotse traditie. Zij maken al 90 jaar voer voor honden en katten. Denk hierbij aan consumentenmerken, aan producten speciaal voor de dierenarts of aan huismerken van andere bedrijven. Wat zij ook maken of leveren, Vobra staat nationaal en internationaal voor bijzondere kwaliteit. Het geheime recept? Dat is de passie en zorgvuldigheid waarmee zij werken, elke dag opnieuw. Zij gaan voor blije, gezonde huisdieren én voor tevreden klanten. Voor hen zetten zij graag een stapje extra, waarbij er ook ruimte is voor Brabantse gezelligheid en het spelen van een potje tafeltennis!

TECHSHARKS HELPT VOBRA AAN NIEUWE VAKSPECIALISTEN
Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de proces- en maakindustrie. Onze manier van werken draait om jou als vakspecialist. Samen gaan we uitzoeken hoe jij jezelf nog verder kan ontwikkelen, dit kan zowel op persoonlijk als op technisch vlak. Door een goed beeld te krijgen van jouw kennis, ervaring en wensen, zorgen we dat jij steeds opnieuw wordt uitgedaagd. Zo kan jij doorgroeien en ga jij het verschil maken en toegevoegde waarde leveren op het gebied van technische kennis. 

Wil jij via Techsharks aan de slag bij Vobra Special Petfoods? Solliciteer dan direct!

Vobra

Lees hier meer

Over het werken bij VOBRA

Sinds 1932
Het ontstaan van ons bedrijf is te danken aan de heer Piet van Krieken, die het bedrijf stichtte in 1932. Aanvankelijk werden er enkel voeders voor landbouwhuisdieren geproduceerd. In 1963 nam zoon Gerard het bedrijf van zijn vader over. Hij zette het voort en noemde het Vobra. De letters Vobra staan voor Voederfabriek Oost BRAbant.

Hoogwaardige honden- en kattenvoeding & vislokvoeders
In 1970 werd begonnen met de productie van honden- en kattenvoeding. De productie van voeders voor landbouwhuisdieren werd vervolgens langzaam afgebouwd. Vanaf 1975 werd er volledig overgegaan tot het produceren van voedingen voor honden en katten. Omdat Vobra zich volledig richtte op de productie van honden- en kattenvoeding werd er in 1984 een nieuwe fabriek gebouwd in Loosbroek met daarin de eerste extruder.

In 2001 werd gestart met de bouw van een tweede fabriek, inclusief opslaghal, in Veghel. In mei 2002 was deze fabriek gereed en kon er ook in Veghel worden gestart. De locatie in Loosbroek bleef bestaan, waardoor er vanaf nu op twee locaties hoogwaardige honden- en kattenvoeding werd geproduceerd. In 2006 nam Vobra het bedrijf Wielco over. Wielco is bekend van haar enkelvoudige en samengestelde vislokvoeders en produceerde voorheen tevens geperste hondenvoeding.

Trots op Vobra
Inmiddels is Vobra Special Petfoods uitgegroeid tot een familiebedrijf waar we trots op zijn! Vobra produceert, naast diverse eigen merken, voor vele tevreden Private Label klanten hoogwaardige geëxtrudeerde of geperste honden- en kattenvoeding.

Lees hier meer over het werken bij Vobra

Vobra in de media

"De hele wereld weet Vobra Special Petfoods te vinden"
Vobra

Op dit moment zijn de huisdiervoeders van Vobra Special Petfoods niet meer weg te denken uit de dierenspeciaalzaak. De ambitie voor de komende jaren is deze positie naar een nóg hoger niveau te tillen. ,,We willen rustig en met beleid werken naar de nummer-één-positie in hoogwaardige honden- en kattenbrokken.”

Lees hier het complete interview van directeur Edwin Roelands over Vobra en de ambitie voor de komende jaren.

Vobra

Aan de slag bij Vobra?

Solliciteer als Operator (3 ploegen)

Ben je op zoek naar een afwisselende baan als Operator in een 3-ploegensysteem? Ga dan via Techsharks aan de slag bij Vobra!

Je gaat als Operator aan de slag binnen dit familiebedrijf dat nationaal en internationaal voor de bijzondere kwaliteit van diervoeding staat. Dit bedrijf maakt al ruim negentig jaar voer voor honden en katten.

Naast hard werken is er binnen bij Vobra ook voldoende ruimte voor teambuilding en gezelligheid! Iets voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct als Operator

CREATE YOUR OWN WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Wim Elbersen Account Specialist welbersen@techsharks.nl
+31 6 11 45 82 19
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.