Walter Vermeer

Dagvoorzitter, spreker en coach – “Hosting energy”


Dankzij zijn jarenlange ervaring weet Walter als geen ander de juiste tone-of-voice te hanteren tijdens een inhoudelijke bijeenkomst. Als dagvoorzitter is hij de spin in het web. Op een vlotte en prettige wijze introduceert hij sprekers en onderwerpen, neemt interviews af en zorgt voor de juiste dynamiek in een zaal. Daarnaast is hij de bekende trouwambtenaar van het TV programma Married at first sight.

De fountainheads

Trendverkenners

“Infotainment waarbij iedereen verwonderd zal raken”

Met de Fountainheads Wake-Up Call roepen onze gastsprekers ondernemende mensen op het morgen anders te doen dan dat ze gisteren deden. Als ondernemende mensen namelijk morgen iets anders gaan doen dan ze gisteren deden dan blijft iedereen in ontwikkeling, is er innovatie en groei, zowel persoonlijk als zakelijk.

Ondernemende mensen zijn niet per definitie ondernemers en vice versa. Ondernemende mensen zijn die mensen die positief hun eigen toekomst en die van hun omgeving kunnen veranderen. De Wake-Up Call is een spetterende presentatie waarmee iedereen ietwat prettig ongerust achterblijft..

Spreker, vrijwilliger en olympisch kampioen – “Haal het beste uit jezelf”


Geluk hangt voor Maarten samen met het stellen van doelen en deze bereiken. Dit kan alleen maar als je weet wie je bent en waar je vandaan komt. Maarten wil met zijn verhaal graag anderen inspireren om ook het beste uit zichzelf te halen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak, en acceptatie te leren vinden als het even tegen zit. Dit doet hij persoonlijk en oprecht, zonder al te veel poespas.

Maarten won in 2008 het olympisch goud bij de 10 km open water zwemmen. Daarnaast heeft Maarten zijn eigen stichting, de Maarten van der Weijden Foundation. In minder dan een jaar heeft de stichting ruim 11 miljoen euro ingezameld voor kankeronderzoek. Maarten zwom hiervoor de Elfstedentocht in 2018 en 2019, waarbij hij in 2018 na 163 km niet meer verder kon en in 2019 de volledige tocht van 195 km uitzwom.