WIE SLIM IS GAAT NU NAAR DE HAAIEN

Want wij hebben projecten-haaien beschikbaar die onder ‘normale’ omstandigheden zelden tot niet beschikbaar zouden zijn. Ja een crisis als deze biedt ook kansen. En de kans om nu zo’n shark aan je team toe te voegen willen we je niet onthouden. Zo kan jij bijvoorbeeld ondanks een personeelsstop toch de capaciteit waarborgen met (een van) onze sterspelers. We zien de vraag naar deze unieke topmonteurs toenemen. Met een project-shark uit ons Elite Korps kan jij vanaf morgen al het verschil maken en tegelijkertijd je organisatie futureproof. Een positieve draai geven aan deze vervelende crisis? Ik nodig je graag uit om een kijkje te nemen hieronder in onze VIP-room! 

VIP-Room

Zij maken het verschil

Sharks zijn schaars

1. Highly adaptive
Het vermogen je altijd aan te kunnen passen. Het zijn in het leven niet de sterkste of de slimste die altijd winnen. Zij die zich het beste ontwikkelen en het snelst kunnen aanpassen aan verandering zijn uiteindelijk de echte winnaars. En daar worden onze sharks die op projectbasis werken nu juist zorgvuldig op gescreend. 
2. Extremely effective
Haaien zijn ‘build-to-succeed’ en dus super effectief. Zo ook onze ervaren top-techneuten die beschikken over de benodigde opleidingen (en certificaten). Ze hebben alles in hun mars om doelen te bereiken. Zij leveren toegevoegde waarde voor jouw organisatie op het gebied van techniek. Denk in termen als; hoger productierendement, lager storingspercentage, stabielere personeelsbezetting.
3. always hungry for more
Overal je tanden in willen zetten maar nooit volgevreten zijn. Altijd hongerig naar meer; dat typeert een shark. Altijd onderweg naar waar de mooiste kansen liggen. Het verschil maken en ertoe willen doen. Juist nu is stabiliteit op de werkvloer belangrijker dan ooit. Bovendien zijn de project-sharks uit onze Elite Korps in staat het algehele niveau in jouw team naar een hogere level te tillen.

weerbaar voor de toekomst?

techsharks denkt graag met je mee

Juist nu. Deze tijden zijn spannend voor ondernemers. Onzekerheid heerst. In onzekere tijden zijn detacheringscontracten een uitkomst. Het maakt je organisatie weerbaar. Onze top-technici hebben vaak al zoveel ervaring, dat zij snel op vlieghoogte zijn. Dit gecombineerd met hun kennis en ervaring kan een upgrade voor jullie proces en jouw team zijn.

Neem contact op en we zetten de mogelijkheden samen op een rij. Zo hopen we je zo goed mogelijk van dienst te zijn. 
Saskia Daemen Directeur Techsharks Projecten B.V. +31 6 29 56 23 93