MELD JE Z.S.M. AAN!

VOLG DE OPLEIDING TOT OPERATOR B

WELKOM
Welkom in de wereld van Techsharks. In een 'oceaan' van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Kies je voor ons dan kies je voor dé toonaangevende werkgever in de procesindustrie. Heb jij affiniteit met techniek? Heb je wel de ervaring, maar niet het papiertje? Of heb je een opleiding voor Operator A en wil je je graag door ontwikkelen tot Operator B? Dan is de opleiding tot Operator B iets voor jou!

OVER DE OPLEIDING TOT OPERATOR B
Techsharks start in samenwerking met het ROC de Leijgraaf een erkende MBO-3 opleiding Operator B. De opleiding duurt in principe 2 jaar, waarbij je 4 dagen in de week ervaring opdoet bij toonaangevende opdrachtgevers bij jou in de buurt en 1 dag kosteloos studeert (afhankelijk van je rooster). Hierbij wordt jouw vakkenpakket volledig afgestemd op de des betreffende branche waarin je aan de slag gaat.

Bekijk hier het praktijklokaal van ROC de Leijgraaf waarin je o.a. klaar gestoomd zult worden voor jouw volgende stap binnen de Procesindustrie.

opleiding_operatorb

lees hier meer

Wat houdt de opleiding in?

opleiding_operatorb
FUNCTIEOMSCHRIJVING

✔ De opleiding Operator B start op 1 september en is een erkende MBO-3 opleiding welke wordt verzorgd in samenwerking met ROC de Leijgraaf;

✔ De opleiding duurt in principe 2 jaar, je werkt 4 dagen en studeert 1 dag per week (afhankelijk van je rooster);

✔ Je gaat direct aan de slag bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers bij jou in de buurt, studeren en geld verdienen tegelijk dus;

✔ Ga je aan de slag in een specifieke branche? Dan passen we je vakkenpakket daarop aan.

opleiding_operatorb
DIT NEEM JE MEE

✔ Je hebt affiniteit met techniek;

✔ Je bent in het bezit van een MBO-2 opleiding of enige jaren ervaring als operator;

✔ Je bent communicatief vaardig en hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;

✔ Je bent flexibel inzetbaar wat betreft ploegen / dagdienst.
opleiding_operatorb
WAT BIEDEN WIJ JOU?

✔ 4 dagen werken, 1 dag studeren. Je sluit de opleiding af met een erkend MBO-3 diploma.

✔ Leaseauto. Als je er een wil mag je een Volkswagen UP! rijden (ook privé) of een reiskostenvergoeding van 0,19 cent per km.

✔ Een goed salaris. €1.904,11 tot € 2.460,90 afhankelijk van je (voor)opleiding en ervaring, exclusief toeslagen.

✔ Deelname aan het bedrijfsfitnessplan.
opleiding_operatorb

Onze shark Raúl Cano aan het woord

"Je hebt binnen de techniek een stapje voor met een diploma Operator B"

“Als je deze opleiding hebt gevolgd en de stap kunt maken van (proces)operator A naar (proces)operator B dan gaan er enorm veel deuren voor je open. In de procesindustrie is hier namelijk veel vraag naar. Je krijgt makkelijker een voet tussen de deur bij opdrachtgevers en je hebt een stapje voor met dit diploma.”

Ben je benieuwd hoe het is om een opleiding te volgen via Techsharks? Wij spraken onze shark Raúl Cano (34) over o.a. zijn keuze voor een opleiding VAPRO B en hoe Techsharks hierbij ondersteunt.

opleiding_operatorb

DOCENT MAURICE THIJSSEN (ROC) aan het woord

"ALS JE JEZELF INSPANT EN VASTHOUDEND BENT DAN MOET HET LUKKEN.

“Inmiddels ben ik tien jaar werkzaam als docent. Daarvoor heb ik in het bedrijfsleven gewerkt waaronder twintig jaar bij DSM Pharmaceutical Products. Bij DSM kreeg ik als Operator al snel de kans om de opleiding tot Operator B te gaan volgen. Deze opleiding had ik binnen twee jaar afgerond. Ik was gedreven om mezelf te blijven ontwikkelen, dus heb ik later ook de opleiding Operator C binnen tweeënhalf jaar afgerond. Op mijn 47ste besloot ik om de lerarenopleiding te gaan volgen. Deze doorliep ik binnen 4,5 jaar met twee bevoegdheden op zak, waarna ik definitief het onderwijs in ben gegaan.”


Meer over Werken en Leren via Techsharks

Ga aan de slag bij Zwanenberg

Naast dat je één dag in de week theorielessen volgt op het ROC de Leijgraaf werk je de overige dagen bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Dit is tevens de plek waar je de praktijkopdrachten van de opleiding uitvoert. Een van de opdrachtgevers waar wij mee samenwerken is Zwanenberg. Dit innovatieve bedrijf behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Om je een goede indruk van dit bedrijf te geven, hebben we diverse medewerkers gesproken zoals de productieleider en twee operators.
opleiding_operatorb

Lees hier meer over het werken als operator bij Zwanenberg

“BIJ ZWANENBERG STA JE NOOIT STIL IN JOUW ONTWIKKELING”

George Dubois (52) en Steven van Deuzen (25) werken beiden als Operator in de drieploegendienst bij Zwanenberg. Het verschil is dat George al jarenlang op het bedrijventerrein aan de Molenweg in Oss werkt en Steven pas drie weken. In dit interview vertellen ze meer over het werken bij Zwanenberg, de ontwikkelingsmogelijkheden en de sfeer.
opleiding_operatorb

Lees hier het interview met Albert Klösters (Productieleider bij Zwanenberg)

“EEN GEVOEL VAN TROTS OVERHEERST ALS IK OVER MIJN WERK PRAAT”

Albert Klösters is bij Zwanenberg Productieleider van de Soep- en Sausafdeling. Zwanenberg behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Albert werkt al 31 jaar op het bedrijventerrein aan de Molenweg in Oss. In dit interview vertelt hij onder meer waarom hij hier zo trots op is.

Meld je z.s.m. aan!

Volg de opleiding tot Operator B

"Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon."
Marjanne Vos Promise Manager mvos@techsharks.nl
+31 6 15 65 24 69
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.