Jezelf blijven ontwikkelen

Volg een PLC opleiding via Techsharks Gelderland!

WELKOM 
Welkom in de wereld van Techsharks (regio Gelderland). In een 'oceaan' van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Kies je voor ons dan kies je voor dé toonaangevende werkgever in de procesindustrie. Een kansrijke sector met een scala aan mogelijkheden. We hebben een groot netwerk van kleine en grote opdrachtgevers binnen de branches food, chemie, farma en productie die vooroplopen op het gebied van innovatie. De arbeidsvoorwaarden die we bieden zijn goed en worden nog beter wanneer jij jezelf doorontwikkelt.

ONE SHARK HAS MORE TEETH THAN A THOUSAND SARDINES
Sharks stoppen niet met zwemmen. We zijn juist hongerig naar de volgende uitdaging. Niemand hoeft ze te vertellen dat ze moeten blijven leren en ontwikkelen, die drive hebben ze van nature. Techsharks (regio Gelderland) biedt jou een unieke kans om direct te starten met een PLC-cursus als je bij ons in dienst komt. 


WEES ER SNEL BIJ! ER ZIJN NOG 5 PLEKKEN BESCHIKBAAR!

Charles Darwin -

“IT IS NOT THE STRONGEST OF THE SPECIES THAT SURVIVES, NOR THE MOST INTELLIGENT THAT SURVIVES. IT IS THE ONE THAT IS MOST ADAPTABLE TO CHANGE”

Meld je aan voor 1 dec!

Over de opleiding PLC

Ga jij sneller zwemmen van storingen verhelpen en onderhoud uitvoeren aan besturingen van machines? Dan is de PLC - Industriële Automatisering de ideale cursus voor jou.

WAT HOUDT HET PRECIES IN?
Techsharks (Regio Gelderland) heeft nu een unieke vacature openstaan waarbij je aan de slag gaat bij gerenommeerde opdrachtgevers in de procesindustrie en tegelijkertijd de unieke mogelijkheid krijgt om een PLC-cursus te volgen. Deze PLC-cursus volg je bij Nederlands beste technische opleider ROVC. Volledig gefaciliteerd door Techsharks. De kennis die je opdoet tijdens deze cursus neemt niemand je meer af.

WELKE CURSUS GA JE VOLGEN?
ROVC biedt verschillende PLC-cursussen aan: PLC - Industriële Automatisering (basis), PLC - Industriële Automatisering, PLC -Besturingstechniek. De cursus die het beste bij jou past, wordt bepaald op basis van een test. Op deze manier kunnen we bepalen welke vaardigheden je al in het bezit hebt en waar nog kansen liggen voor verdere ontwikkeling.

Over Onze Opleidingen

Techsharks ziet ontwikkelen als hét middel om relevant te blijven. Het is dan ook geen keuze, het is verweven in onze ‘way of life’. We zijn ervan overtuigd dat je gelukkiger wordt als je jezelf kunt blijven ontwikkelen en daarbij zien wij het als een noodzakelijk kwaad om in de toekomst effectief te kunnen zijn. Hoe meer jij je hierbij als een vis in het water voelt, hoe beter!

Ben je benieuwd hoe het is om een PLC opleiding te volgen via Techsharks? Wij spraken onze sharks Roland Massen (54) en René Gerards (44) over het volgen van een PLC opleiding via Techsharks. Het hele verhaal lees je hier.

Ook spraken wij onze sharks Abdullah Bozkurt (20) en Alkan Karaer (19). Zij zijn al van jongs af aan goede vrienden en werken allebei bij Techsharks. Beide sharks hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ze zijn dan ook druk bezig met diverse opleidingen. Het hele verhaal lees je hier.

Tot slot spraken wij onze shark Heico Bleijleven (32). Heico is werkzaam als Operator B bij Techsharks. Hij heeft zijn VAPRO B al op zak en momenteel is hij bezig met het behalen van zijn VAPRO C. Op deze manier kan hij zich blijven ontwikkelen en mooie stappen maken binnen zijn carrière. Zijn verhaal lees je hier.

Meld je aan voor 1 december!

Volg de opleiding PLC

"Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon."
Natasa Krajnovic Account Specialist nkrajnovic@techsharks.nl
+31 6 11 12 45 87
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.