Jezelf blijven ontwikkelen

Volg een PLC opleiding via Techsharks Zuid-Limburg!

WELKOM 
Welkom in de wereld van Techsharks Zuid-Limburg. In een 'oceaan' van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Kies je voor ons dan kies je voor dé toonaangevende werkgever in de procesindustrie. Een kansrijke sector met een scala aan mogelijkheden. We hebben een groot netwerk van kleine en grote opdrachtgevers binnen de branches food, chemie, farma en productie die vooroplopen op het gebied van innovatie. De arbeidsvoorwaarden die we bieden zijn goed en worden nog beter wanneer jij jezelf doorontwikkelt.

ONE SHARK HAS MORE TEETH THAN A THOUSAND SARDINES
Sharks stoppen niet met zwemmen. We zijn juist hongerig naar de volgende uitdaging. Op dit moment hebben wij een unieke kans beschikbaar voor mechanisch monteurs die de ambitie hebben om binnen 1 tot 2 jaar door te groeien naar allround monteur. Ook voor elektro monteurs die zichzelf verder willen ontwikkelen op gebied van PLC techniek, hebben wij een uniek ontwikkeltraject opgesteld. Geïnteresseerd? Lees snel verder!


Charles Darwin -

“IT IS NOT THE STRONGEST OF THE SPECIES THAT SURVIVES, NOR THE MOST INTELLIGENT THAT SURVIVES. IT IS THE ONE THAT IS MOST ADAPTABLE TO CHANGE”

Meld je nu aan

Van WTB naar Allround Monteur

Ga jij sneller zwemmen van storingen verhelpen en onderhoud uitvoeren aan besturingen van machines? Dan is de PLC - Industriële Automatisering de ideale cursus voor jou.

HOE ZIET DIT TRAJECT ER UIT?
In overleg met onze specialisten, wordt er een persoonlijk ontwikkelplan samengesteld, welke speciaal is afgestemd op jouw wensen, ambities en huidig kennisniveau.

ONDERDELEN MAATWERKTRAJECT
 • Bepaling beginpunt kennisniveau;
 • Aan de hand van het instapniveau wordt er een tijdsplanning gemaakt;
 • Informatie wordt gedeeld met aangesloten opleidingsinstituten;
 • Lees hier meer.
DIT NEEM JE MEE
 • Een afgeronde technische MBO opleiding niveau 3 of 4 richting werktuigbouw, mechatronica, elektrotechniek en/of vergelijkbaar;
 • De wil om jezelf te blijven ontwikkelen en uit te groeien tot een allround monteur/ PLC expert;
 • Beheersing van de Nederlandse taal.
 • Lees hier meer.

ONS AANBOD AAN JOU
Naast de PLC opleiding die we jou bieden, zijn er nog een aantal extra arbeidsvoorwaarden:

 • Arbeidsvoorwaarden op maat met een salaris van €2400 tot €3600, afhankelijk van vooropleiding en ervaring;
 • Jaarcontract met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
 • Leaseauto. Als je er een wil, anders bieden wij een reiskostenvergoeding van €0,19 per km;
 • Lees hier meer.

Over Onze Opleidingen

Techsharks ziet ontwikkelen als hét middel om relevant te blijven. Het is dan ook geen keuze, het is verweven in onze ‘way of life’. We zijn ervan overtuigd dat je gelukkiger wordt als je jezelf kunt blijven ontwikkelen en daarbij zien wij het als een noodzakelijk kwaad om in de toekomst effectief te kunnen zijn. Hoe meer jij je hierbij als een vis in het water voelt, hoe beter!

Ben je benieuwd hoe het is om een PLC opleiding te volgen via Techsharks? Wij spraken onze sharks Roland Massen (54) en René Gerards (44) over het volgen van een PLC opleiding via Techsharks. Het hele verhaal lees je hier.

Ook spraken wij onze sharks Abdullah Bozkurt (20) en Alkan Karaer (19). Zij zijn al van jongs af aan goede vrienden en werken allebei bij Techsharks. Beide sharks hebben persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel staan. Ze zijn dan ook druk bezig met diverse opleidingen. Het hele verhaal lees je hier.

Tot slot spraken wij onze shark Heico Bleijleven (32). Heico is werkzaam als Operator B bij Techsharks. Hij heeft zijn VAPRO B al op zak en momenteel is hij bezig met het behalen van zijn VAPRO C. Op deze manier kan hij zich blijven ontwikkelen en mooie stappen maken binnen zijn carrière. Zijn verhaal lees je hier.

Meld je hier aan!

Volg de opleiding PLC

"Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon."
Britt Gielkens Recruitment Specialist bgielkens@techsharks.nl
+31 6 15 64 85 07
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.