TEAM PROCESINDUSTRIE

Weten wat de doelgroep beweegt en waar de klant naar zoekt. En tegelijkertijd altijd met een scherp oog kijken naar wat onze sharks nodig hebben om te blijven groeien. Wij creëren nieuwe stromingen voor onze sharks om ons territorium verder uit te breiden. Hoe we dat doen? Door je uit te dagen met future-proof opdrachten.

Weten bij wie je precies moet zijn om nieuwe kansen aan te grijpen als technische professional binnen de procesindustrie? We stellen ons graag aan je voor.

MONTEURS & OPERATORS

Ben jij werkzaam als monteur of operator dan kan je met eventuele vragen het beste terecht bij een van onze specialisten die hieronder staat.

BEKIJK ONZE OPDRACHTEN

MONTEUR BIJ TECHSHARKS

Blijf uitgedaagd en grijp kansen als Onderhoudsmonteur- en/of Storingsmonteur of als specialist, zoals Monteur E&I.

Werk met de meest innovatieve technieken, altijd klaar voor de toekomst. Als junior, medior of senior monteur moet je bij Techsharks zijn.

Monteur Jobs
OPERATOR BIJ TECHSHARKS

Bedienen en controleren van het productieproces, optimaliseren waar mogelijk. Dat zijn de focuspunten als Procesoperator. Wij zoeken het talent dat wil werken als Operator B, Operator C of als Technisch Operator.

Hoe? Door continu te werken met de meest innovatieve technieken en diverse projecten aan te gaan bij onze gewaardeerde opdrachtgevers maak jij dagelijks impact.

Operator Jobs
GRIJP JE DROOMBAAN!

Blijf niet in het duister zwemmen. Verken samen met ons de oceaan: er komt altijd weer een nieuwe golf met opdrachten aan.

Dan onderzoeken we gezamenlijk welke opdracht het beste bij je past.

Open sollicitatie