Ons DNA

Techsharks viert feest

Techsharks trotseert al 20 jaar iedere golf op zoek naar het beste technisch talent. Speciaal voor ons jubileum dagen we jou uit. In welk bucketlist idee wil jij je tanden zetten? Deel het met ons en wie weet regelen wij de rest. Why stay a fish? Als Techsharks jouw bucketlist fixt!

Vul jouw bucketlist in!

Welke droom wil jij realiseren?

Al 20 jaar voelt Techsharks zich als een vis in het water binnen de proces- en maakindustrie. Highly adaptive als we zijn, is geen golf voor ons te hoog en blijven wij “always hungry” voor nieuw talent. Extremely effective als we zijn, trotseren wij elke extreme uitdaging.

Maar, gehaaid als we zijn, draaien we nu voor één keer de rollen om en laten wij jouw ultieme uitdaging uitkomen. Dus welke uitdaging staat er boven aan jouw bucketlist en heb je altijd al jouw tanden in willen zetten? Laat het ons weten!
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.

Nu je er toch bent, vertellen we je graag meer over Techsharks!

Why stay a fish
if you can be a shark?

In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste. Wij zijn sharks. Krachtig, onbevreesd en hongerig naar meer. Killer Tech Pros die zich snel aanpassen aan verandering. Kansen ruiken we van kilometers afstand en die grijpen we aan met onze vlijmscherpe tanden. Golven volgen we niet, die máken we bij Techsharks.
This item is not properly loaded

Bekijk hier onze vacatures

Je tanden zetten in de techniek?

De beste werkgever voor technici word je niet zomaar. Het vraagt om focus, daadkracht en doorzettingsvermogen. Onze sharks zwemmen daarom in diverse ‘oceanen’ waar uitdagen, ontwikkelen en ertoe doen centraal staan. Dus als jij niet alleen jouw bucketlist wil aftikken, maar ook nog eens een nieuwe uitdagende job wil in de techniek, raden wij je aan snel een van onze vacatures te bekijken in de maak- en procesindustrie.

Monteur Vacatures
Bij Techsharks beschikken we over een breed aanbod van monteur vacatures. Wij beschikken over diverse monteur vacatures, zoals onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Hierbij wordt ook nog een verdere onderverdeling gemaakt in allround, elektrotechnisch, mechanisch, instrumentatie en WTB. Dus ben jij altijd hongerig naar meer? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Bekijk dan snel onze monteur vacatures!
Operator Vacatures
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator? Bij Techsharks kun je aan de slag als procesoperator, operator B of operator C. Als operator bij Techsharks ga je aan de slag bij gerenommeerde opdrachtgevers binnen de branches food, non-food, (petro)chemie, automotive, vervoer, farmacie of productie. Duik jij in onze oceaan als operator? Bekijk dan onze ruime aanbod van operator vacatures!
Lasser Vacatures
Wil jij aan de slag in de maakindustrie? En dan het liefst in de fabricage industrie? Stop dan met zoeken. Bij Techsharks hebben we een ruim aanbod van vacatures in de fabricage industrie. Ga bijvoorbeeld aan de slag als lasser & samensteller, CNC-draaier, CNC-frezer, plaatwerker of constructiebankwerker. Wij zorgen ervoor dat je bij gave opdrachtgevers aan de slag gaat in de maakindustrie. Bekijk snel de vacatures!
Field service Vacatures
Field service is de verzamelnaam voor engineers en monteurs die taken verrichten op locatie in de trend van het, plaatsen van, repareren van en onderhoud verrichten aan technische installaties. Lijkt het jou leuk om veel op pad te zijn? Bekijk dan onze aanbod van field service vacatures en ga aan de slag bij Techsharks als (internationaal) servicemonteur, field service engineer of inbedrijfsteller!
Machinebouw Vacatures
Is machines bouwen helemaal jouw ding? Neem dan snel een kijkje bij onze machinebouw vacatures! Wij beschikken over een breed aanbod van machinebouw vacatures. Zo hebben we vacatures voor machinebouw monteur, machinebouw mechatronica (W) en machinebouw elektro (E). Dus wil jij een machinebouwer job waarbij jij je constant kan blijven ontwikkelen? Solliciteer dan bij Techsharks en become a shark!
Open Sollicitatie

Geen geschikte vacature gevonden? Blijf niet in het duister zwemmen, er komt immers altijd weer een nieuwe golf met opdrachten aan. Verken samen met ons de oceaan, plaats een open sollicitatie en bekijk samen met ons welke opdracht het beste bij je past!