Welkom in onze "oceaan"

Always hungry for more

Sinds de start van Techsharks in 2002 hebben we gezamenlijk één ambitie; de beste werkgever zijn in de procesindustrie. Onze manier van werken draait om jou als operator, technieker, kortom technisch vakspecialist. Je komt bij ons in dienst en samen gaan we uitzoeken welke opdrachtgever het beste bij jouw kennis, ervaring en wensen aansluit zodat jij jezelf nog verder kan ontwikkelen (op persoonlijk en technisch vlak). Blijk je uiteindelijk toch niet op je plek te zitten dan ga je opnieuw met je persoonlijke accountmanager op zoek naar een nieuwe uitdaging bij een van onze toonaangevende opdrachtgevers. Jij bent en blijft de regisseur van jouw carrière. Alleen zo kan jij doorgroeien en ga jij het verschil maken tijdens de 4e industriële revolutie waarin we ons momenteel bevinden.

Want ondanks alle ontwikkelingen zoals robotisering, nano-, en biotechnologie, 3D printen, virtual reality en Internet of Things draait bij het Techsharks altijd om human capital, om jou dus. We bevinden ons in een tijd waarin flexibiliteit een groot goed is, routinematig werk zal steeds meer verdwijnen en een hele nieuwe generatie aan tech pro’s zal opstaan. Gekwalificeerde mensen met een hoog aanpassingsvermogen, een super efficiënte manier van werken en de wil om steeds op nieuwe opdrachten te werken.

Laat dat nou precies overeenkomen met de drie kernwaarden waar Techsharks voor staat. Ook wel het DNA van onze sharks genoemd, want wij sharks zijn highly adaptive, extremely effective & always hungry for more! Heb jij ook het vermogen om je altijd aan te kunnen passen, ga jij super effectief te werk en ben je het liefst altijd onderweg naar waar de mooiste kansen liggen? Dan nodigen wij je graag uit voor een deep dive in onze oceaan, gevuld met een overvloed aan mooie kansen.

Perks of being a shark

Wat biedt Techsharks België?

  • Altijd een vast contract
  • Sterk netwerk van gerenommeerde opdrachtgevers
  • Goed salaris met extra legale voordelen
  • Bedrijfswagen
  • Persoonlijke begeleiding en contact
  • Persoonlijk ontwikkelplan op maat
  • Teambuilding en personeelsfeestjes

Onze Populairste Jobs

Jobs voor Techniekers Lees meer

Ben jij als technieker toe aan een nieuwe uitdaging? Dan ben je in onze oceaan op de goede plek terechtgekomen! Bij Techsharks beschikken we over een breed aanbod van technieker vacatures. Met bijna twintig jaar ervaring in de proces- en maakindustrie hebben we technieker vacatures in uiteenlopende branches beschikbaar in België.

Bekijk de jobs
Jobs voor Technisch Operators Lees meer

Ben jij op zoek naar uitdagende operator vacatures om jouw tanden in te zetten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met bijna twintig jaar ervaring in de proces- en maakindustrie hebben wij een ruim aanbod van operator vacatures. Deze operator jobs bevatten diverse niveaus zoals operator b en c. Wij helpen je bij het vinden van de juiste operator baan bij opdrachtgevers waar jij je thuis zal voelen!

Bekijk de jobs
Open Sollicitatie Lees meer

Geen koudwatervrees? Dat zoeken we. Jij pakt het eerste initiatief en vangt misschien wel een functie in de techniek binnen de proces- of maakindustrie! Vul je gegevens in en voeg je CV toe.

Solliciteer hier

verhalen van onze techniekers

Onze sharks aan het woord

Samenwerken met Techsharks België

Voor opdrachtgevers

Sinds 2002 heeft Techsharks ervaring in de maak- en procesindustrie. Wij zijn de specialist in de techniek met een pool van gekwalificeerde sharks op minimaal A2 niveau. Welke technische uitdaging of opdracht uw organisatie ook heeft, wij hebben een shark voor u klaarstaan. Geen stroming is voor ons te wild.

Wij kennen de technische branche en weten wat onze doelgroep beweegt. Wij zijn scherp, onbevreesd en durven verder te kijken. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u in deze snel veranderende arbeidsmarkt optimaal adviseren en een verlengstuk van uw organisatie zijn.

Go with the Techsharks-flow en blijf samen met ons ontwikkelen en groeien in de maak- en procesindustrie. Onze sharks zijn er klaar voor. U ook?
Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.
Vul hieronder uw gegevens in.
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.