Digitaal event: 27 mei | 14:00 - 16:00

Schrijf je in voor ons digitale Techsharks event

INDUSTRIE 4.0 
Dit digitale event staat in het teken van Industrie 4.0. Een veelbesproken onderwerp binnen veel organisaties. Wat dien je hierover te weten en hoe ga jij er straks voor zorgen dat je hier goed op in kan spelen. Daarnaast gaan we antwoord geven op vragen zoals, hoe kun je ervoor zorgen dat je medewerkers langer aan je kunt binden? Hoe doorbreek je muren tussen verschillende afdelingen en opereer je in teamverband? En wat kun je doen om onder hoge druk toch goed te presteren?

Tijdens een 2-uur-durend online evenement gaan wij hierover in gesprek met een drietal toonaangevende professionals. Het evenement wordt begeleid door een leuke en enthousiaste host die de volgende 3 sprekers aan het woord zal laten:

  • Erik van den Hoff (People & Promise manager bij Techsharks)
  • Michael Donders (Eigenaar Donders RCM Consultancy & Maintenance manager bij Unilin)
  • Robert Doornbos (ex-formule 1 coureur, Ziggo Sport analist en lezer/spreker)

We zouden het leuk vinden als je erbij bent, dus meld je snel aan! 

Bekijk hier de trailer van het event!

3 toonaangevende sprekers!

Robert Doornbos
Of het nu gaat om het behalen van een wereldtitel bij de F1, een succesvolle onderneming runnen of een vlammende presentatie geven: veel hangt af van je vermogen om op het juiste moment te presteren.

Waarom lijken sommige mensen op het moment suprême altijd vleugels te krijgen, terwijl anderen juist dan elke keer bezwijken?
Aan de hand van briljante hoogtepunten en gênante blunders neemt Robert Doornbos je mee in wat er met ons gebeurt wanneer we onder druk staan en hoe we beter worden op die beslissende momenten.
Michael Donders
Met meer dan 20 jaar onderhoudservaring staat Donders RCM Consultancy garant voor een duidelijke visie in technisch onderhoud. Deze visie op onderhoud heeft geresulteerd in een onderneming die bedrijven kan adviseren bij het opzetten van een gedegen onderhoudsvisie. Daarnaast kunnen wij u ook ontlasten met het opstellen van de daadwerkelijke onderhoudsplannen en de implementatie ervan.

Dit alles in samenspraak met de (technische) medewerkers. Onder het motto: “leren moet ook leuk zijn” vindt implementatie in nauw overleg plaats met de uiteindelijke gebruikers. Dit genereert tevens een hoge mate van betrokkenheid.


Erik van den Hoff
Erik van den Hoff vindt het interessant hoe organisaties en mensen zich continu ontwikkelen. Zoals een monteur zijn steeksleutel gebruikt om een machine te onderhouden, gebruikt Erik wetenschappelijke literatuur om organisaties en mensen verder te ontwikkelen. Volgens hem kunnen bijna alle bedrijfsprocessen inhoudelijk en procedureel versterkt en verbeterd worden door een professional erbij te betrekken die verstand heeft van gedrag, attitudes, cultuur, ontwikkeling en het brein.

Erik is vijf jaar in dienst als People en Promise Manager bij Techsharks. Hij is verantwoordelijk voor het vertalen van de missie en doelstellingen van Techsharks naar HR- en promise activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn de projecten ‘beste werkgever’ en ‘beste businesspartner’. Veel organisaties leggen veel nadruk op het werven van nieuwe medewerkers en klanten, maar vergeten dat het net zo belangrijk is om medewerkers en klanten te behouden.

Meld je hier aan!

Zorg dat je erbij bent!

Door het formulier in te vullen, verzeker jij jezelf van een plek op ons digitale event. Mocht je ergens vragen over hebben, schroom dan niet deze te stellen. Tot snel!
Marcello Tucci Business Manager mtucci@techsharks.nl
+31 6 11 67 18 74
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.