Techsharks Tilburg

Ga via Techsharks aan de slag als operator in de regio Tilburg

In de procesindustrie zijn er volop kansen en er zit er vast ook een voor jou tussen. Wij hebben hele mooie technische vacatures voor niveau 3/4 operators in de regio Tilburg. Onze grootste opdrachtgevers, zoals Heineken, Coca-Cola, DS Smith en Fujifilm, hebben goede technici zoals jij hard nodig.

Wij zijn er voor je, niet alleen om jou bij hen te introduceren, maar ook om jou gedurende het gehele proces te begeleiden zodat jij het beste uit jezelf kan halen.
Samen werken we aan jouw carrière.


even kennismaken

Over team techsharks tilburg

Als je team Tilburg komt versterken dan kom je in een hecht team terecht. Erik van Oers (Business Manager), Britt Luijten (Account Specialist), Caitlin Romijn (Account Specialist) en Nathalie van Buggenum (Talent Manager) staan samen 24/7 klaar voor hun groep techneuten. Naast hard werken, is er ook voldoende tijd om samen leuke activiteiten te ondernemen. 

Als team nemen wij uitgebreid de tijd om jou te leren kennen als persoon en als techneut. Dit doen we middels een uitgebreide sollicitatieprocedure om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen. We horen graag wat jouw ambities zijn, hoe jij jezelf wilt ontwikkelen en hoe jouw droombaan eruitziet. Op basis hiervan maakt Nathalie samen met jou een persoonlijk ontwikkelplan met bijbehorende opleidingen/cursussen.Waarom kiezen voor techsharks tilburg?

Een oceaan vol trotse sharks

Werkgevers staan te springen om techneuten zoals jij, dus waarom zou je voor Techsharks kiezen? Dat is simpel! Wij staan iedere dag voor jou klaar om gave technische opdrachten te regelen en om je te ondersteunen in je persoonlijke en technische ontwikkeling. Als je in onze oceaan duikt dan weet je zeker dat je jezelf blijft ontwikkelen, dat je wordt uitgedaagd en dat je er iedere dag toe doet.

Wij bieden een grote diversiteit aan projecten, zodat je altijd terechtkomt in een omgeving en team die bij jou passen. Wij werken samen met veel verschillende toonaangevende bedrijven binnen de procesindustrie. Of je nu interesse hebt om in de food, chemie, productie, pharma of maintenance te werken. Deze keuze ligt bij jou. Verkeerde keuze gemaakt? Switchen van project kan altijd!

Wij staan dag en nacht voor jou klaar, zodat jij de shark kunt worden die je graag wilt zijn. Nieuwsgierig? Kom dan snel bij ons langs en dan bespreken we alle mogelijkheden met je.

Onze Populairste Vacatures

Operator bij FujiFilm Tilburg

Als Operator bij FujiFilm ben je verantwoordelijk voor een ongestoorde productie door het verrichten van controles en het verhelpen van eerstelijns storingen. Binnen deze functie kom je te werken in een 2 ploegendienst. Lees hier meer!

Bekijk de vacature
Operator bij DS Smith Tilburg

Wil jij jezelf ontwikkelen in een dynamische internationale organisatie met een zeer divers machinepark? Onze opdrachtgever DS Smith produceert innovatieve kartonverpakkingen, waarin elke dag nieuwe uitdagingen liggen. Lees hier meer!

Bekijk de vacature
Specialist Operator Den Bosch

Wil je werken als Specialist Operator? Als Operator kom je te werken op de afdeling verpakken en zorg je voor een optimaal verloop van het proces. We hebben zowel posities voor de 3,4 en 5 ploegen beschikbaar. Lees hier meer!

Bekijk de vacature
Operator 3 Ploegen Dongen

Als Operator zal je werken bij een grote frisdrankproducent in een 3 ploegensysteem. Binnen deze functie zorg je voor een optimaal verloop van het proces en ben je verantwoordelijk voor eerstelijns onderhoud, ombouwen en identificeren van storingen (waar nodig verhelpen en raadplegen van de technische dienst). Lees hier meer!

Bekijk de vacature

Onze sharks aan het woord

Blogartikelen

Kom in contact

"Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op het doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon."
Caitlin Romijn Account Specialist cromijn@techsharks.nl
+31 6 29 43 63 95
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.