Welkom in onze oceaan

Why stay a fish,
if you can be a shark?

In een ‘oceaan’ van technische vakspecialisten zijn wij de sterkste.
Wij zijn sharks. Krachtig, onbevreesd en hongerig naar meer.
Growth Driven Tech Pros die zich snel aanpassen aan verandering.
Kansen ruiken we van kilometers afstand en die grijpen we aan met onze vlijmscherpe tanden.
Golven volgen we niet, die máken we bij Techsharks.
This item is not properly loaded

Ons DNA

Join our ocean of technical talent

Wij sharks bezitten een bepaald dna en bij Techsharks noemen we dat onze kernwaarden en daar zijn we trots op. Maar wat maakt ons dan zo speciaal, waarin onderscheiden we ons van de rest? Wij sharks zijn highly adaptive, extremely effective en always hungry for more. 

HIGHLY ADAPTIVE
Het vermogen je altijd aan te kunnen passen. Het zijn in het leven niet de sterkste of de slimste die altijd winnen. Zij die zich het beste ontwikkelen en het snelst kunnen aanpassen aan verandering zijn uiteindelijk de echte winnaars. En daar worden onze sharks nu juist zorgvuldig op gescreend.
Extremely effective
Haaien zijn ‘build-to-succeed’ en dus super effectief. Zo ook onze ervaren top-techneuten die beschikken over de benodigde opleidingen (en certificaten). Ze hebben alles in hun mars om doelen te bereiken. Zij leveren toegevoegde waarde voor jouw organisatie op het gebied van techniek. Denk in termen als; hoger productierendement, lager storingspercentage, stabielere personeelsbezetting.
Always hungry for more
Overal je tanden in willen zetten maar nooit volgevreten zijn. Altijd hongerig naar meer; dat typeert een shark. Altijd onderweg naar waar de mooiste kansen liggen. Het verschil maken en ertoe willen doen. Juist nu is stabiliteit op de werkvloer belangrijker dan ooit. Bovendien zijn onze sharks in staat het algehele niveau in jouw team naar een hogere level te tillen.

Bekijk hier onze vacatures

Je tanden zetten in de techniek?

De beste werkgever voor technici word je niet zomaar. Het vraagt om focus, daadkracht en doorzettingsvermogen. Onze sharks zwemmen daarom in diverse ‘oceanen’ waar uitdagen, ontwikkelen en ertoe doen centraal staan. Lees hier meer over de kernkwaliteiten van onze sharks of bekijk hieronder onze vacatures in de maak- en procesindustrie.
Monteur Vacatures
Bij Techsharks beschikken we over een breed aanbod van monteur vacatures. Wij beschikken over diverse monteur vacatures, zoals onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Hierbij wordt ook nog een verdere onderverdeling gemaakt in allround, elektrotechnisch, mechanisch, instrumentatie en WTB. Dus ben jij altijd hongerig naar meer? En wil jij jezelf graag verder ontwikkelen? Bekijk dan snel onze monteur vacatures!
Operator Vacatures
Op zoek naar een nieuwe uitdaging als operator? Bij Techsharks kun je aan de slag als procesoperator, operator B of operator C. Als operator bij Techsharks ga je aan de slag bij gerenommeerde opdrachtgevers binnen de branches food, non-food, (petro)chemie, automotive, vervoer, farmacie of productie. Duik jij in onze oceaan als operator? Bekijk dan onze ruime aanbod van operator vacatures!
Fabricage Vacatures
Wil jij aan de slag in de maakindustrie? En dan het liefst in de fabricage industrie? Stop dan met zoeken. Bij Techsharks hebben we een ruim aanbod van vacatures in de fabricage industrie. Ga bijvoorbeeld aan de slag als lasser & samensteller, CNC-draaier, CNC-frezer, plaatwerker of constructiebankwerker. Wij zorgen ervoor dat je bij gave opdrachtgevers aan de slag gaat in de maakindustrie. Bekijk snel de vacatures!
Field service Vacatures
Field service is de verzamelnaam voor engineers en monteurs die taken verrichten op locatie in de trend van het, plaatsen van, repareren van en onderhoud verrichten aan technische installaties. Lijkt het jou leuk om veel op pad te zijn? Bekijk dan onze aanbod van field service vacatures en ga aan de slag bij Techsharks als (internationaal) servicemonteur, field service engineer of inbedrijfsteller!
Machinebouw Vacatures
Is machines bouwen helemaal jouw ding? Neem dan snel een kijkje bij onze machinebouw vacatures! Wij beschikken over een breed aanbod van machinebouw vacatures. Zo hebben we vacatures voor machinebouw monteur, machinebouw mechatronica (W) en machinebouw elektro (E). Dus wil jij een machinebouwer job waarbij jij je constant kan blijven ontwikkelen? Solliciteer dan bij Techsharks en become a shark!
Open Sollicitatie

Geen geschikte vacature gevonden? Blijf niet in het duister zwemmen, er komt immers altijd weer een nieuwe golf met opdrachten aan. Verken samen met ons de oceaan, plaats een open sollicitatie en bekijk samen met ons welke opdracht het beste bij je past!

blijf op de hoogte!

Meld je aan voor het Shark-news

Maandelijks stellen wij speciaal voor jou het laatste shark-news samen waarin o.a. onze recruiters en account specialisten jouw meer vertellen over het werken in de techniek en het solliciteren bij Techsharks. Uiteraard lees je in het shark-news ook meer over onze laatste vacatures bij toonaangevende opdrachtgevers binnen de Proces- en Maakindustrie, Engineering & Support en Techsharks Projecten.

Tot slot maak je regelmatig kans op diverse killer prijzen waar jij maar al te graag jouw tanden in zou willen zetten. Een echte shark is immers "always hungy for more". Vis dus niet achter het net en meld je hiernaast aan voor het maandelijkse shark-news!
Aanmelden nieuwsbrief
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.