De werkgever in Engineering & support


Techsharks Engineering & Support is een onafhankelijke business unit van Techsharks en al jaren een belangrijke schakel binnen Techsharks. Wij zijn een topspeler in de proces- en maakindustrie in Limburg en Brabant met daarin een sterk netwerk van gerenommeerde bedrijven. Wij zijn oprecht en nauw betrokken bij de ontwikkelingen van onze businesspartners in de markt.

Wij als Engineering & Support richten ons op de MBO+ en HBO profielen zoals Werkvoorbereiders, Maintenance, Mechanical en Industrial Automation Engineers. Wij werken samen met veel gerenommeerde opdrachtgevers in de Chemie, Productie, Contractors, Food en Automotive, Machinebouw Manufacturing, Staal en Aeronautics.

Wij hebben een vaste kantoorlocatie in Urmond, op een steenworp afstand van het Chemelot terrein in Geleen. Daarnaast zijn we ook gevestigd in Eindhoven (Engineering Maakindustrie). Hier zijn wij trendsetter in het aanbieden van op maat gemaakte opleidingen en ontwikkelingsmogelijkheden binnen de Werkvoorbereiding, Industrial Automation, Maintenance- en Mechanical Engineering.
1. UITDAGENDE PROJECTEN BIJ GERENOMMEERDE OPDRACHTGEVERS
Als shark bij Engineering & Support word je uitgedaagd bij grote opdrachtgevers zoals Sitech, Sappi, Fokker, RWE, Stork, GEA en Trespa. Maar omdat je werkt op detacheringsbasis, kom je bij ons in dienst. Dat betekent voor jou het beste van twee werelden: de zekerheid van een vast dienstverband bij Techsharks met daarnaast de mogelijkheid om veel inhoudelijke kennis te verwerven bij verschillende bedrijven. Daar leer je tenslotte het meeste van: door de afwisseling van diverse projecten en opdrachten!
2. Persoonlijke begeleiding en ontwikkeling op maat
Bij Engineering & Support vinden wij het belangrijk dat jij het beste uit jezelf kunt halen en daarom nemen wij graag de tijd om regelmatig met jou over je carrière te sparren. Een leven lang leren én blijven ontwikkelen zijn verbonden aan een duurzame inzetbaarheid. Wij zien ontwikkelen als hét middel om ook in de toekomst een meerwaarde te blijven bieden in het werk en aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt. Via de Shark Academy zijn daarom opleidingen, cursussen maar ook online trainingen te volgen op het gebied van soft skills en hard skills (Bijvoorbeeld AutoCad, Siemens, Inventor, PLC, SAP, VCA-VOL).
3. zekerheid met een goede beloning


Kom je bij ons werken? Dan bieden wij je een jaarcontract met een goed salaris. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om zelf je secundaire arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Denk hierbij aan pensioenvoorziening, extra vrije tijd of een goede reiskostenregeling. Bovendien bieden we de mogelijkheid om een gave Volkswagen leaseauto te rijden.

Bekijk onze jobs

ENGINEERING & support ENGINEER IN DE PROCES INDUSTRIE

De technische arbeidsmarkt schreeuwt om innovatie. Om vakspecialisten die de nieuwste methoden en technieken perfect uitvoeren met een glasheldere visie.

Dit is jouw kans om je te ontwikkelen en je expertise in te zetten binnen Proces Engineering of Support.

Bekijk Jobs
ENGINEER IN DE MAAK INDUSTRIE

Engineers in de maakindustrie innoveren, bouwen en ontwikkelen. Zij maken bedrijven industry 4.0 ready!

Wil jij ook een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de modernste geautomatiseerde machines voorzien van de nieuwste technologie?

Bekijk Jobs
GRIJP JE DROOMBAAN

Blijf niet in het duister zwemmen. Verken samen met ons de oceaan:
er zal altijd weer een nieuwe golf met opdrachten komen.

Je kunt ons een open sollicitatie sturen.
Dan onderzoeken we vervolgens samen of er mogelijkheden voor je zijn.

Open Sollicitatie

Quotes van onze sharks

Jesse Zwikker - Maintenance Engineer bij Techsharks 

“Voor mijn laatste carrièrestap ben ik bij Techsharks uitgekomen omdat mijn eerdere ervaring met dit bedrijf zeer goed was bevallen. Na het eerste oriënterende gesprek merkte ik dat Techsharks flink gegroeid was en veel energie steekt in het aannemen van goed personeel. Een voorbeeld hiervan is het screenen d.m.v. een assessment. Vervolgens wordt er verder ingezoomd op de kandidaat zelf, wat is er uit de persoonlijkheidstest gekomen? Welke richting wil je uit? Op basis hiervan wordt de juiste match gemaakt! In dit traject werd ik met veel energie en goed advies begeleid. Nazorg met een persoonlijke touch!”


Pierre Nijskens - Project Engineer bij Techsharks

“Na mijn afstuderen heeft het team van Engineering & Support mij goed op weg geholpen met mijn eerste stappen op de arbeidsmarkt. Via Techsharks heb ik de kans gekregen om een boeiende uitdaging aan te gaan binnen een leerzaam project. Ik beveel iedereen die het beste uit zichzelf wil halen Techsharks van harte aan!”

Daan Cluitmans - Werkvoorbereider W/E/I bij Techsharks

“Ik werk sinds maart 2019 voor de Businessunit Engineering & Support van Techsharks en ben hier zeer tevreden over. Techsharks heb ik leren kennen als een vooruitstrevende, innoverende en betrouwbare organisatie, die regelmatig extra moeite doet om de werknemers tegemoet te komen. Doordat ik net nieuw was in de chemiebranche in de Procesindustrie, wist ik niet precies waar ik heen wilde met mijn carrière. Zo heeft Techsharks gebruik gemaakt van haar netwerk om mij persoonlijk in contact te brengen met verschillende Engineers die mij op weg hebben geholpen in het vinden van een juiste richting, passende bij mijn achtergrond en ambities. Hieruit volgde de eerste uitdagende opdracht voor Techsharks als Werkvoorbereider Storingen W/E/I”.

Tim Jansen - Werkvoorbereider E/I en Procesbesturingen bij Techsharks

“Wat mij betreft is Techsharks nu al de beste werkgever van Nederland en maken ze alles waar wat ze zeggen. Hier ben ik op mijn plek en voel ik mij enorm thuis! "Proud to be a Shark" is dan ook zeker van toepassing”.


Hoe werkt dat?

Solliciteren bij Techsharks

  • Sollicitatie We nodigen je graag uit om te solliciteren.
  • Kennismakingsgesprek Binnen 2 werkdagen hoor jij of er een kennismakingsgesprek plaatsvindt.
  • Persoonlijkheidstest Thalento. Je ontvangt van ons een link voor een test die je thuis op je gemak mag maken.
  • Vervolggesprek Wij willen graag nog één keer met je praten over jouw wensen & ambities (en je test komt ook aan bod).
  • Arbeidsvoorwaardelijk voorstel Jij én wij zijn enthousiast? Je ontvangt een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
  • Vanaf nu ben je een Shark! Welkom in onze oceaan!

Verhalen uit de praktijk

ENGINEER JOBS

SUPPORT JOBS

LAAT JE GEGEVENS ACHTER

Zit er op dit moment geen geschikte opdracht voor jou tussen, maar wil je binnen Techsharks aan de slag voor Engineering & Support?

Laat dan via onderstaande button je gegevens achter, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

ONZE OPDRACHTGEVERS

CREATE YOUR WAVE

Volg je instinct en creëer je eigen golf binnen de technische arbeidsmarkt. Domineer met jouw expertise als engineer bij onze projecten. Heb je vragen over een specifieke vacature die je achterna jaagt? Wacht niet met vragen, stel ze direct. Zonder koudwatervrees en recht op je doel af.
Jeroen Meeuws Directeur Engineering & Support jmeeuws@techsharks.nl
+31 6 13 78 41 75
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.