Kom dan werken bij Techsharks Projecten!

Op zoek naar een job binnen het elitekorps van Techsharks, met een meer dan uitstekend salaris?
Techsharks Projecten is hét elite onderdeel van Techsharks waarbij je wordt ingezet op tijdelijke (3-6 maanden), uitdagende projecten.

Onze elite sharks wonen verspreid van Maastricht tot Amsterdam en wij werken op landelijk niveau. Als echte project-shark word jij goed beloond, we vragen immers ook wel wat van je. Jouw salaris is dan ook bovengemiddeld. Daarnaast mag je ook nog kiezen voor een leaseauto en krijg je budget om jezelf nog meer te ontwikkelen (opleidingen en trainingen). Als kers op de taart bieden we je ook nog een bonusregeling, wil je weten welke perks we nog meer bieden?

What makes us special? What sets us apart?
Onze mensen zetten we in op die momenten dat het er echt op aankomt, als de opdracht heel erg uitdagend en complex is, als het snel gefixt moet worden, daar waar de lat net even wat hoger ligt. Hiermee bieden we onze opdrachtgevers de zekerheid van een zeer uitvoerig gescreende vakspecialist die hun technische problemen snel kan oplossen, wat direct rendement oplevert voor de organisatie.
Waarom kunnen wij dat (beter dan anderen)?
Omdat alle benodigde kerncompetenties van meet af aan al onderdeel zijn geweest van waar Techsharks voor staat. Wij bouwen verder aan een sterk fundament met jarenlange ervaring. Deze kernwaardes hebben we geïntensiveerd speciaal voor de elite binnen Techsharks; onze project-sharks.
Waarom doen we dat?

De wereld van techniek is meer dan ooit in beweging. We zitten midden in de 4e industriële revolutie, waarin de rol van technisch personeel heel erg aan het veranderen is. Meer dan ooit wordt er een beroep gedaan op het aanpassingsvermogen, efficiency en mobiliteit van mensen. Dit vereist een ‘special breed’ van specialisten; onze project-sharks.

Perks of being a project-shark

• Salaris tussen € 2600 - € 4300 (excl. toeslagen!)
• Leaseauto (of reiskostenvergoeding)
• Bonusregeling (oplopend tot € 500 p/mnd)
• Reistijdvergoeding
• Jaarcontract (met kans op contract voor onbepaalde tijd)
• Kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen
• Pensioen (PMT)
• Top collega’s, goede werksfeer en veel uitjes/ feestjes

Ben jij Always hungry for more?

In onze ogen is een echte project-shark:

• In het bezit van een MBO 4 diploma (werktuigbouwkunde / elektrotechniek / mechatronica)
• Ervaren en heeft min. 5 jaar gewerkt in een productieomgeving
• Highly Adaptive en heeft zeker geen 9-tot-5 mentaliteit
• Bereid om zowel in dagdienst als in ploegen te werken
• Betrouwbaar, integer, communicatief vaardig en representatief
• Extremely Effective en gaat altijd oplossingsgericht te werk

Ben jij dit op basis van jouw ruime ervaringen en ontwikkeling inmiddels ontgroeid? Dan kom je in aanmerking voor een opdracht in de functie van Specialist.

ervaringen van onze sharks

Ron derks - storingsmonteur techsharks projecten

“Door Techsharks Projecten heb ik al bij veel gave opdrachtgevers aan mooie opdrachten mogen werken. Zo heb ik o.a. gewerkt bij Bosch Transmission Technology in Tilburg, Scheuten Glas in Venlo en Quality Pastries in Weert. Op dit moment ben ik werkzaam bij Mosa in Maastricht. Dit vind ik het mooiste project waar ik tot nu toe aan heb mee mogen werken. Mijn taak is om leiding te geven aan het verandertraject van de technische dienst die op dit moment verbeterd en aangepast wordt. Hoe zij de technische dienst neer willen zetten, is precies hoe ik het ook zou doen als ik een eigen bedrijf zou hebben. Ik ben helemaal in mijn element met deze opdracht bij Mosa. Dankzij Techsharks Projecten krijg ik de mogelijkheid om aan diverse projecten te werken, waardoor ik in veel verschillende keukens mag kijken. Zo kan ik veel ervaring op doen en mijn kennis verbreden."

Jimmy Giesbert - monteur Techsharks projecten

"Ik vind het leuk dat ik via Techsharks Projecten bij veel bedrijven werkzaam kan zijn. Tot nu toe zijn alle projecten me goed bevallen. Het is allemaal verschillend technisch werk geweest, waardoor ik mezelf constant kan blijven ontwikkelen. Mijn algemene kennis is inmiddels erg groot waardoor ik een allrounder ben geworden. Hierdoor kan ik bij veel verschillende opdrachtgevers ingezet worden. Ook heb ik geluk gehad dat ik bij alle opdrachten leuke collega’s heb gehad. Met veel van hen heb ik nu ook nog steeds contact, ondanks dat de projecten al zijn afgelopen. Collega technici zijn ook vaak nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Techsharks Projecten. De auto en bedrijfskleding spreekt ze erg aan. Een techneut die vroeger bij mij in het bowlingteam zat is via mij inmiddels ook werkzaam bij Techsharks Projecten. Ik vind het leuk dat dit gelukt is. Kortom, ik ben heel tevreden met mijn overstap naar Techsharks Projecten. Het bevalt me zeer goed." 

Solliciteren bij Techsharks Projecten

Hoe werkt dat? 
 • Sollicitatie We nodigen je graag uit om te solliciteren.
 • Kennismakingsgesprek Binnen 2 werkdagen hoor jij of er een kennismakingsgesprek plaatsvindt.
 • Persoonlijkheidstest Thalento. Je ontvangt van ons een link voor een test die je thuis op je gemak mag maken.
 • Technische screening Deze screening wordt uitgevoerd door een van onze specialisten.
 • Vervolggesprek Wij willen graag nog één keer met je praten over jouw wensen & ambities (en je test komt ook aan bod).
 • Arbeidsvoorwaardelijk voorstel Jij én wij zijn enthousiast? Je ontvangt een arbeidsvoorwaardelijk voorstel.
 • Vanaf nu ben je een Project-Shark Welkom in onze oceaan!

Verhalen uit de praktijk

Techsharks projecten jobs

Voor onze opdrachtgevers

Onze flexibel inzetbare allround topmonteurs zijn breed inzetbaar op diverse projecten:
 • Als tijdelijke vervanging of aanvulling binnen een technische dienst, zowel binnen de storingsdienst, het preventief onderhoud als op modificatieprojecten.
 • Binnen de Procesindustrie het verplaatsen van productiemachines en -lijnen. 
 • Bij bedrijven die de TD (deels) willen flexibiliseren en uitbesteden aan een betrouwbare kennispartner.
 • Ter overbrugging voor bedrijven die op zoek zijn naar een vaste monteur binnen de TD.
 • Het uitwerken en implementeren van verbetervoorstellen.

Ons team

De zoektocht naar die ‘special breed’ is een uitdaging, maar gelukkig zijn ook wij hiervoor speciaal opgeleid. Wij staan dag en nacht klaar om toptechnici, geselecteerd op hun expertise, ervaring én capaciteit aan het werk te zetten. Wij willen altijd het beste uit onszelf halen en ambiëren dat ook voor jou. Wat kunnen we voor jou betekenen?  

CREATE YOUR WAVE

Wachten tot een kans voorbij komt drijven? Zeker niet. Creëer je eigen golf en jaag je carrière achterna als een roofdier. Recht op je doel af en zonder koudwatervrees. Dus heb je vragen? Blijf daar niet te lang mee rondlopen, stel ze gewoon.

Saskia Daemen Directeur Techsharks Projecten +31 6 29 56 23 93
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.