MAAK WERK VAN DE MAAKINDUSTRIE ALS MECHANICAL ENGINEER

NOT JUST AN OCEAN, IT’S YOUR TERRITORY

Slim produceren met de techniek van de toekomst, dát is pas innoveren in de maakindustrie. Projectmatig werken met de nieuwste methoden en technieken. Te mooi om waar te zijn? Think again. Zet jouw tanden in de projecten van Techsharks als mechanical engineer. Van metaalbewerking tot machinebouw en met tekenprogramma’s als Solidworks, Siemens NX en AutoCAD. Jij maakt het verschil als onze ambassadeur bij het ontwerpen, verbeteren en onderhouden van machines. Why stay a fish, if you can be a shark? Jaag jouw carrière achterna als een roofdier.

WIJ ZIJN TECHSHARKS

HIGHLY ADAPTIVE, EXTREMELY EFFECTIVE AND ALWAYS HUNGRY FOR MORE

Verleg jouw eigen grenzen als mechanical engineer en ontdek nieuwe ‘oceanen’ in de technische arbeidsmarkt. Dit vakgebied vraagt om steeds meer kennis, ervaring en capaciteit om uitdagende future-proof projecten te realiseren. Hier onderscheid jij je als killer tech pro. Echte sharks zijn schaars en verdienen de beste werkgever. Dát is de ambitie van Techsharks. En jij? Wij dagen je uit om kansen aan te grijpen. Domineer bij Techsharks in de maakindustrie.

Werken als MECHANICAL ENGINEER

JOBS FOR KILLER TECH PROS.

CREATE YOUR WAVE

Bij Techsharks wachten we niet op de golven, die creëren we zelf. Net als jij. Vind jouw vacature in onze ‘oceaan’ en maak een blijvende indruk als technisch specialist. Vragen? Blijf er niet mee rondlopen, stel ze gewoon. Zonder koudwatervrees en recht op het doel af.
Rob Laarhoven Chief Commercial Officer rlaarhoven@techsharks.nl
+31 6 51 23 58 46
Stel een vraag
Vul hieronder je gegevens in.
Om verder te kunnen gaan, voer gegevens in bij de gemarkeerde velden.
Er is iets verkeerd gegaan tijdens versturen. Probeer het nogmaals of neem contact met ons op.