Allround monteur vacatures

Op zoek naar uitdagende allround monteur vacatures waar jij jouw tanden in vast kunt bijten? Stop dan met zwemmen! Wij zijn in de oceaan van technische vakspecialisten de sterkste. Inmiddels hebben wij twintig jaar ervaring in de maak- en procesindustrie. Je vindt bij ons dan ook een ruim aanbod van allround monteur vacatures. Uit al onze beschikbare allround monteur jobs zit er vast ook een leuke vacature voor jou tussen. Wij beschikken over een groot netwerk van opdrachtgevers binnen de branches food, non-food, (petro)chemie, automotive, vervoer, farmacie en productie. Ben je enthousiast geworden om te werken als allround monteur bij Techsharks? En lijkt het je leuk om aan de slag te gaan bij innovatieve en gerenommeerde opdrachtgevers? Laten we dan samen uit al onze allround monteur vacatures dé perfecte allround monteur baan voor jou vinden. We zorgen ervoor dat jij je als een shark in het water zal voelen.
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Vacatures allround monteur bij Techsharks

De beste werkgever in de techniek zijn, dat is de ambitie van Techsharks. Daarom doen wij er alles aan om de perfecte vacatures als allround monteur te vinden. Wij vinden het belangrijk dat jij gaat werken bij een opdrachtgever waar jij je als een shark in het water voelt. En dat je terechtkomt in een team en omgeving waar jij het maximale uit jezelf kunt halen. Onze sharks verdienen het beste van het beste, want zij zijn zeldzaam. Wij leggen de focus op jouw persoonlijke groei en wensen als allround monteur. Vind jouw droombaan in ons ruime aanbod van vacatures als allround monteur door heel Nederland. Of je nou op zoek bent naar een allround monteur vacature in Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam of Zuid-Limburg, wij maken van jou de koning(in) van de oceaan.


Wat is een allround monteur?

Het vak allround monteur is erg breed, waardoor er genoeg doorgroeimogelijkheden zijn. Een allround monteur is een werknemer die zich bezighoudt met het bouwen van installaties en hier onderhoud aan verricht. De allround monteur voert reparaties uit of stuurt deze aan.

Je kunt je naast allround monteur ook specialiseren tot mechanisch monteur. In deze functie variëren je werkzaamheden van het testen van mechanisch appratuur tot het opleveren van complete constructies. Daarnaast kun je jezelf specialiseren tot storingsmonteur. Als storingsmonteur houd je jezelf bezig met het verhelpen van storingen in het machinepark. Dit betreft meestal installaties/machines die cruciaal zijn voor het proces en dus niet mogen uitvallen. Ook kun je aan de slag als onderhoudsmonteur. Binnen deze functie verricht je onderhoud aan elektronische apparaten en installaties. Apparaten die bij veel bedrijven en in veel verschillende branches te vinden zijn. Om die reden is een onderhoudsmonteur in veel industrieën inzetbaar. Tot slot kun je aan de slag als elektromonteur. Een elektromonteur is iemand die zich bezighoudt met elektrische apparaten of installaties. Het veelzijdige takenpakket van een elektromonteur bestaat uit het installeren, onderhouden, repareren en testen van deze installaties.

Een allround monteur is een baan waarin jij je nooit zult vervelen!


Wat doet een allround monteur?

Een allround monteur doet verschillende werkzaamheden. Je bent bedrijfsbreed inzetbaar en je bent een aanspreekpunt omtrent technische problemen. Je voert onderhoudswerkzaamheden uit, repareert machines en lost storingen op. Een allround monteur doet alles voor het bedenken van passende oplossingen. Je werkt alleen of in een team. Werkzaamheden kunnen bijvoorbeeld zijn:

  • Onderhouden van technische installaties
  • Uitvoeren van preventief en/of correctief onderhoud aan machine-installaties
  • Opsporen en oplossen van technische storingen
  • Het (om)bouwen en modificeren van machine-installaties
  • Ontdekken van verbeterinitiatieven
  • Oplossingen aandragen ter preventie van storingen

De mate van ervaring heeft invloed op het soort werk dat je zal gaan uitvoeren. Een allround monteur zal werken in ploegendienst. Denk aan een 2, 3, 4 en 5-ploegendienst. Het is mogelijk dat je in dagdienst werkt, maar je kunt ook in de nacht werken. Dit verschilt per allround monteur vacature. Je werkt op variabele dagen en tijden, maar wel volgens een vast ploegenrooster.

Het komt steeds meer voor dat activiteiten geautomatiseerd worden. Vroeger deed je als monteur veel met je handen, nu zul je veel met computers werken. Kennis van PLC is een pré. Bovenal vinden wij het belangrijk dat je passie voor techniek hebt en deze kennis wilt blijven verrijken. Dit kan middels het volgen van interne of externe trainingen en opleidingen.


allround monteur salaris

Wat verdient een allround monteur?


Werken als allround monteur doe je niet voor niets. Een allround monteur verdient een mooie vergoeding. Het salaris van een allround monteur ligt tussen de €2.100 en €3.500 bruto per maand (exclusief toeslagen). De precieze hoogte hangt af van een aantal factoren. Eén daarvan is de mate van expertise waarover jij al beschikt als allround monteur. Ook de sector waarin jij gaat werken heeft invloed op de hoogte van het allround monteur salaris. Met deze bedragen in je achterhoofd kun je starten met het bekijken van onze allround monteur vacatures. Bij de meeste van onze allround monteur vacatures staat ook een salarisindicatie weergegeven.


Allround monteur worden

Sta je na het lezen van onze allround monteur vacatures te popelen om allround monteur te worden? Dat kan! Wat heb je bijvoorbeeld nodig om allround monteur te worden?

  • Minimaal een MBO-3/4 opleiding richting werktuigbouwkunde, voertuigtechniek, MTS, elektrotechniek landbouwmechanisatie of mechatronica;

Je kunt via een school of (erkend) leerbedrijf een opleiding tot allround monteur volgen. Aan jou de keuze of je liever op school leert of in de praktijk. Je zult bij beide vormen met je handen werken. Ook tijdens school volg je praktijkgerichte lessen en loop je stages. In de allround monteur vacatures vind je alle criteria waarmee je allround monteur kunt worden. Bij Techsharks helpen we je graag en investeren wij zonder problemen in jouw opleidingen, cursussen en trainingen, zodat we van jou de shark kunnen maken die jij graag wil worden!


Allround monteur vacatures