Montagemedewerker vacatures

Bij Techsharks vind je de meest uitdagende montagemedewerker vacatures waarin jij je haaientanden kunt vastbijten. Wij hebben bijna twintig jaar ervaring in de maak- en procesindustrie. Dit maakt ons in de oceaan van technische vakspecialisten de sterkste shark. In ons aanbod van montagemedewerker vacatures vind je zeker de montagemedewerker job die het beste bij jou past. Als montagemedewerker bij Techsharks ga je in bijna alle gevallen bij een opdrachtgever in de machinebouw aan de slag. Zie je het werken als montagemedewerker bij Techsharks wel zitten? Wacht niet langer en grijp die montagemedewerker baan met beide haaienvinnen aan. Kies uit onze montagemedewerker vacatures die ene vacature uit waar jij je als een shark in het water zult voelen.
Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Vacatures montagemedewerker bij Techsharks

Onze ambitie is om de beste werkgever in de techniek te zijn. Voor jou zwemmen we dan ook alle oceanen af om de meest uitdagende vacatures als montagemedewerker te vinden. Wij vinden het belangrijk dat jouw toekomstige opdrachtgever, team en omgeving jou stimuleert om het maximale uit jezelf te halen. Als jij je maar als een shark in het water voelt! Daarom staan in onze montagemedewerker vacatures persoonlijke groei en wensen centraal. Zwem snel naar onze vacatures als montagemedewerker en pak die droombaan! Onze montagemedewerker vacatures vind je voornamelijk in Brabant en Limburg.


Wat is een montagemedewerker?

Een montagemedewerker is een werknemer die van verschillende onderdelen één product maakt binnen een industrie, zoals het opbouwen van staalconstructies. Hiervoor gebruikt een montagemedewerker verschillende materialen en gereedschappen. Een van de kwaliteiten van een montagemedewerker is technisch inzicht.

Een montagemedewerker wordt ook wel een assemblagemedewerker genoemd. Eén ding kunnen we je verzekeren: als je een montagemedewerker vacature gaat vervullen, dan zul je gaan werken met machines. Zowel grote als kleine machines. Hoe tof is dat! Daarnaast is het ook belangrijk dat je als montagemedewerker tekeningen kunt aflezen.


Wat doet een montagemedewerker?

Een montagemedewerker is verantwoordelijk voor het monteren en samenstellen van een product of een onderdeel ervan. Een montagemedewerker doet ook veel laswerkzaamheden zoals MIG/MAG. Een montagemedewerker doet ook regelmatig metaalbewerkingstechnieken, zoals boren, tappen, zagen en knippen. Een aantal werkzaamheden van een montagemonteur zijn:

  • Het monteren en assembleren van onderdelen
  • Waarborgen van de kwaliteit van onderdelen
  • Onderhouden van gereedschap
  • Werkstukken afmonteren
  • Zorgen voor een veilige werkomgeving

Ga je als montagemedewerker aan de slag bij Techsharks dan kun je zowel dagdiensten als nachtdiensten draaien. Werken in ploegendiensten is een mogelijkheid. Een 2, 3, 4 en 5 ploegendienst kan onderdeel uitmaken van jouw montagemedewerker job. Alles staat netjes aangegeven in onze montagemedewerker vacatures, dus je weet waar je straks voor tekent.


montagemedewerker salaris


Wat verdient een montagemedewerker?


Nieuwsgierig naar het montagemedewerker salaris? Je werkt natuurlijk niet voor niets! Een montagemedewerker verdient in onze shark ogen een mooie beloning. Een montagemedewerker salaris begint bij €2.100 en eindigt bij €3.100 bruto per maand (exclusief toeslagen). Het exacte bedrag is afhankelijk van factoren als opgedane werkervaring en andere expertise. De industrie waarin jij gaat werken heeft ook invloed op wat een montagemedewerker verdient. Nu je weet hoeveel jouw vergoeding ongeveer gaat zijn, kun je onze montagemedewerker vacatures kritisch gaan beoordelen en solliciteren voor jouw perfecte montagemedewerker baan.

montagemedewerker wordeN


Sta je na het doorspitten van onze montagemedewerker vacatures te trappelen om montagemedewerker te worden? Als je wil werken als montagemedewerker dan heb je een minimale mbo opleiding montagemedewerker of montagemedewerker timmerindustrie nodig. Ook kun je solliciteren als je een afgeronde MBO opleiding hebt in de richting van metaal op minimaal niveau 2. Daarnaast is het belangrijk dat je over een rijbewijs en VCA beschikt. Wil je met een heftruck aan de slag gaan? Dan is een vereiste dat je ook in het bezit bent van een heftruckcertificaat. Wij vinden het bovenal belangrijk dat je een passie voor techniek hebt en jouw kennis wilt blijven verrijken. Techsharks biedt daarom ook verschillende interne en externe trainingen aan. Samen zetten we alles op alles zodat jij montagemedewerker kunt worden.

montagemedewerker vacatures