29 november 2021

Ik draag met trots de naam Techsharks

Nathalie van Buggenum
3 minuten leestijd
Pardeep Manniesing (39) voelt zich helemaal thuis in de oceaan van team Tilburg. Hij voelt zich gewaardeerd en is blij met het persoonlijke contact. Daarnaast heeft hij ook nog eens een gave opdracht bij Coca-Cola als Allround Operator. In dit interview vertelt hij hier alles over.

Waarom heb je voor Techsharks gekozen?
“Techsharks benaderde mij op een moment dat ik toe was aan een nieuwe uitdaging, dus besloot ik het gesprek aan te gaan. Dat gesprek voelde direct erg warm aan. We hebben er dan ook niet veel tijd overheen laten gaan om een tweede gesprek te plannen. Wat mij opviel is dat ze echt naar mij luisterden en dat heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt gedurende mijn loopbaan van twaalf jaar in de procesindustrie. Ze toonden oprechte interesse in mij, dus ik was overtuigd dat een overstap een goede keuze zou zijn. Sinds juni jongstleden ben ik een Shark.”

Zijn er voldoende mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen? Heb je dat tot nu toe al gedaan?
“Ik zit altijd boordevol ideeën en op mijn werkplek kan ik deze creativiteit kwijt. Als ik ooit ergens niet uitkom, hoef ik maar te bellen naar Techsharks en dan ondersteunen ze mij direct waar nodig. Momenteel ben ik bezig met mijn VAPRO B opleiding via het ROC in Tilburg. Dit is een opleiding die zowel praktisch als theoretisch van aard is. De praktijkbegeleider van de opleiding komt ook langs op mijn werkplek om te kijken hoe ik bepaalde situaties aanpak. Zodra ik deze opleiding heb afgerond, wil ik naar vervolg opleidingen gaan kijken. Stap voor stap wil ik mezelf blijven doorontwikkelen.”

Heeft Techsharks jou goed geholpen om de juiste opdrachtgever te vinden?
“Ik had als voorkeur aangegeven dat ik bij een opdrachtgever wil werken die zo min mogelijk pandemie gevoelig is. Daar heeft Techsharks mij goed bij geholpen.”

Hoe bevalt het werken bij de opdrachtgever?
“Het bevalt zeker goed bij Coca-Cola. Ik houd me voornamelijk bezig met routinematige werkzaamheden, dus bijvoorbeeld het uitvoeren van controles zodat de producten aan een bepaald kwaliteitsniveau voldoen. Daarnaast ben ik op eigen initiatief bezig met een aantal verbeterprocessen, zoals een veiligheidsproject. Ik zet graag een stap extra bij de opdrachtgevers, niet alleen omdat dit een van mijn karaktereigenschappen is maar ook omdat ik de goede naam van Techsharks hoog wil houden. Als er andere Sharks via Techsharks bij Coca-Cola aan de slag willen gaan dan heb ik in ieder geval mijn uiterste best gedaan om een goede indruk achter te laten.”

Wat maakt het voor jou leuk om bij Techsharks te werken? Wat vertel jij over Techsharks als werkgever als jij met je omgeving hierover spreekt?
“Ik voel me trots dat ik voor een organisatie werk waar er oprecht naar de medewerkers wordt geluisterd. Ze kijken naar wat hun mensen nodig hebben en bieden hetgeen ze nodig hebben vervolgens aan. Het is een bepaalde houding/mentaliteit van het bedrijf dat mij erg aanspreekt. Techsharks is een werkgever en absoluut geen uitzendbureau. Ik draag iedere dag met trots de naam Techsharks. In mijn omgeving raad ik mensen alleen aan om bij Techsharks te komen werken als ik ook het gevoel heb dat ze gemotiveerd zijn en always hungry for more zijn, zodat ze passen bij het DNA van onze oceaan.”

Hoe ervaar jij het contact met de kantoorspecialisten?
“Wat zij mij tot nu toe al hebben geboden is in mijn referentiekader uitzonderlijk. Met name het persoonlijke contact en de ontwikkelingsmogelijkheden zijn erg fijn. Ik hoef maar een kick te geven aan de kantoorspecialisten en het wordt geregeld.”

Wil je je nog een lange tijd binden aan Techsharks?
“Zeker weten, ik heb deze week een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd gekregen. Dus de komende tijd komen jullie zeker niet van mij af.”

Wil jij net als Pardeep ook aan de slag bij Coca-Cola? Bekijk dan snel de vacature!