06 december 2021

Techsharks is een fijne club!

Nathalie van Buggenum
3 minuten leestijd
Rik Nooijen is alweer voor de derde keer werkzaam bij Techsharks. Tussendoor heeft hij in Italië gewerkt, maar telkens komt hij toch weer in onze oceaan terecht. Benieuwd waarom? Hij vertelt het ons!

Ik heb in de periodes dat ik niet werkzaam was bij Techsharks altijd fijn contact onderhouden met Christian van Vessem (commercieel directeur procesindustrie). Techsharks is gewoon makkelijk en alles wordt altijd snel geregeld. De lijnen zijn kort. Toen ik uit Italië terugkwam en contact opnam met Christian, kreeg ik direct vier passende opdrachten bij diverse opdrachtgevers aangeboden waar ik uit kon kiezen.

Momenteel ben ik via Techsharks werkzaam bij Attero als Operator. Een bedrijf dat biomassa, bestaand uit het niet-bruikbare restant van het gft-afval gemengd met snoeiafval van de gemeenten, omzet in energie.. Van het werken in grote industrieën ben ik nu terechtgekomen in een klein team en dat bevalt mij erg goed. Attero is een groot bedrijf, maar de vestiging waar ik werkzaam ben is kleinschalig. Het werken bij Attero vind ik helemaal geweldig. Je krijgt veel vrijheid geboden en je mag veel zelfstandig uitvoeren: het werk voorbereiden, de planning en het onderhoud. Die afwisseling en zelfstandigheid is heel leuk. Ik heb alles zelf in de hand. Ik werk in dagdienst in combinatie met storingsdiensten. In dagdienst werken bevalt mij ook heel goed. Techsharks is er dus in geslaagd om een opdrachtgever te vinden die perfect bij mijn wensen aansluit.

Hiervoor heb ik in de voedingsmiddelenindustrie gewerkt. Ik wilde een keer verder kijken, ik was toe aan iets anders. De biomassa/organische sector spreekt mij erg aan. Ik kan hier dieper op de stof ingaan. Bij mijn vorige werkgever zag ik niet veel vergelijkingen tussen wat ik leerde tijdens mijn opleiding VAPRO C en de werkzaamheden. Dat is nu wel het geval. De theorie die ik leer tijdens deze opleiding kan ik direct toepassen in de praktijk.

Techsharks begeleidt mij goed in mijn ontwikkeling en als ik vragen heb kan ik altijd bij ze terecht. Als ik ooit iets voor de opleiding vergeet te doen, dan sturen ze mij een vriendelijke reminder. Dat is erg handig haha. Daarnaast is het ook nog eens een gezellige club waar je regelmatig samen leuke dingen gaat doen. Tijdens deze uitjes kun je kennis uitdelen met andere techneuten. Dat is interessant omdat iedereen in verschillende sectoren werkt bij diverse bedrijven. Kortom, genoeg redenen om mezelf voor de derde keer aan te sluiten bij deze gezellige club.

Wil jij net als Rik via Techsharks bij Attero aan de slag? Bekijk dan snel de vacature!