09 augustus 2021

Zwanenberg is een super bedrijf

Marjanne Vos
3 minuten leestijd

Albert Klösters is bij Zwanenberg Productieleider van de Soep- en Sausafdeling. Zwanenberg behoort tot de leidende Europese producenten en exporteurs van vleeswaren, snacks, soepen, sauzen, vegetarische en veganistische producten. Albert werkt al 31 jaar op het bedrijventerrein aan de Molenweg in Oss. In dit artikel vertelt hij onder meer waarom hij hier zo trots op is.

“In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende functies mogen bekleden binnen het bedrijf en heb ik mooie stappen vooruit kunnen maken. Zo heb ik gewerkt als Lijnoperator in de hamburgerij, als Eerste Operator binnen de Rookworsten afdeling en was ik Coördinerend Operator in de Soepfabriek. Afgelopen maart ben ik gepromoveerd tot Productieleider van de Soep- en Sausafdeling. De afwisseling en de diverse functies zorgen ervoor dat ik al 31 jaar met veel plezier naar mijn werk ga. Bovendien blijft mijn werk hierdoor constant uitdagend.

Binnen mijn huidige functie ben ik onder andere bezig met aansturing, preventie van storingen, kwaliteit en veiligheid. Hierbij werk ik zowel op kantoor als op de werkvloer. Ik probeer zoveel mogelijk op de werkvloer aanwezig te zijn, zodat ik goed weet wat er speelt. De komende tijd willen we het team graag uitbreiden. We voegen graag gemotiveerde mannen en vrouwen aan ons team toe met technisch inzicht.

Wij kunnen gemotiveerde kandidaten een uitdagende baan met veel afwisseling bieden. Daarnaast investeren we in ontwikkelingsmogelijkheden van onze medewerkers en zijn er voldoende kansen binnen het bedrijf om door te groeien. Bovendien kunnen we jonge medewerkers die net uit de schoolbanken komen veel praktijkervaring laten opdoen. Binnenkort gaan er een aantal nieuwe Operators starten in een leerwerkconstructie. Zij combineren theorielessen aan het ROC de Leijgraaf met het werken bij Zwanenberg.

Een gevoel van trots overheerst als ik over mijn werk praat. Ik vind het ontzettend leuk dat ik producten mag maken voor grote merken. Als ik in de supermarkt producten zie liggen afkomstig uit onze fabriek dan geeft dit mij een trots gevoel. Daar heb ik samen met mijn collega’s toch mooi een steentje aan bijgedragen. Kortom, een super bedrijf om voor te mogen werken!

Wil jij ook aan de slag bij Zwanenberg? En wil je daarnaast een opleiding tot Operator B volgen? Dat is mogelijk! Op deze pagina lees je hier alles over. 

“Een gevoel van trots overheerst als ik over mijn werk praat”