Publicatie datum: 08 februari 2021

Ik wil de monteur zijn die onmisbaar is

Sinds 1 december is Daryn Bruinsma in dienst bij Techsharks Projecten. In dit artikel vertelt hij ons o.a. waarom hij voor Techsharks Projecten heeft gekozen en hoe het sollicitatieproces is verlopen.

Hoe ben je met Techsharks Projecten in contact gekomen?
“Via een andere shark Nick van den Berg. Wij werkten bij dezelfde klant en we merkten na een aantal klussen samen dat we twee handen op een buik zijn. Hij vertelde mij meer over Techsharks Projecten en dat klonk erg interessant, dus zodoende is het balletje gaan rollen en ben ik een keer een kop koffie gaan drinken.”

Hoe vond je de sollicitatiegesprekken? Hoe was het voortraject?
“Allereerst had ik een goed kennismakingsgesprek met Britt Luijten (Account Specialist). Daarna volgde er een gesprek met Saskia Daemen (Directeur, Techsharks Projecten). Dat was ook een fijn gesprek. Beiden hebben mij super goed begeleid in het gehele voortraject. Daardoor ben ik gekomen waar ik nu sta. Daar ben ik Saskia eeuwig dankbaar voor.”

Wat sprak je aan in Techsharks Projecten?
“Het sprak me aan hoe goed alles geregeld is. Daarnaast sprak me de inspraak die je hebt als werknemer aan. Bij vorige werkgevers was ik dat niet gewend. Bij Techsharks Projecten kun je jouw eigen inbreng leveren in verschillende projecten en dat is iets heel speciaals. Je kunt projecten naar je toe halen en dat is iets wat ik altijd graag heb willen doen.”
Deel dit artikel

"De wensen van de werknemer staan voorop."

Vind je het uitdagend om van project naar project te gaan?
“Jazeker! In hoe meer keukens ik kan kijken, hoe beter. Op deze manier kan ik veel kennis op doen. Maar zolang ik merk dat ik nog niet ben uitgeleerd bij een opdrachtgever en nog verschillende projecten naar me toe kan trekken dan blijf ik graag.”

Bij welke opdrachtgever ben je als eerste aan de slag gegaan?
“Momenteel werk ik als prototype monteur bij Kulicke & Soffa in Eindhoven. Een bedrijf dat chipmachines maakt voor bijvoorbeeld telefoons. Ik bouw prototype machines die naar de klanten gaan.”

Denk je dat Techsharks Projecten je verder kan helpen in jouw ontwikkeling?

“Honderd procent zeker! Dat is een van de redenen waarom ik voor Techsharks Projecten heb gekozen. Als ik de verhalen van Nick van den Berg hoor dan hoef ik me geen zorgen te maken dat ik me niet voldoende zal gaan ontwikkelen. Ik werd al aangemoedigd om een leuke cursus of opleiding uit te gaan zoeken.”

Hoe zou je Techsharks Projecten aan anderen omschrijven?
“Als een super werkgever met goede voorwaarden. De wensen van de werknemer staan voorop.”

Wat zijn jouw dromen op werkgebied? En hoe denk je dat Techsharks Projecten hieraan bij kan dragen?

“Ik wil een monteur zijn met leidinggevende kwaliteiten. Ook wil ik graag diegene worden die projecten naar zich toe trekt en deze dan ook gaan begeleiden. Ik wil de monteur zijn die onmisbaar is en waar opdrachtgevers aan denken als ze weer een nieuw project hebben. Over vijf jaar ben ik nog steeds de techneut met vieze handen en hoop ik tegelijkertijd de monteur te zijn die onmisbaar is.”

Wil jij ook onderdeel uit gaan maken van Techsharks Projecten? Meer informatie vind je op deze pagina. 

Vragen over dit nieuwsbericht?

Saskia Daemen Directeur Techsharks Projecten sdaemen@techsharks.nl
+31 6 29 56 23 93