voor technici met groeiambities

Dé werkgever in de proces- en maakindustrie

Waarom zou jij

Voor techsharks kiezen?

Leuke baangarantie

Jij staat op één 

Jouw persoonlijke en technische ontwikkeling staan centraal

Direct een vast dienstverband

Top arbeidsvoorwaarden (leaseauto, bedrijfsfitness, gave uitjes)

MAKKELIJK ZOEKEN DOOR

ONZE TECHNISCHE VACATURES

Zoeken

Weet jij nog niet precies welke technische kant je op wil? Plaats dan een open sollicitatie of stel ons een vraag.

DE TECHSHARKS WERKWIJZE

Wie we zoeken

DE TECHSHARKS WERKWIJZE

Als je bij ons in dienst komt, draait het om jou. We gaan samen uitzoeken welke technische opdracht het beste bij jouw kennis, ervaring en wensen aansluit. Zo werken we niet alleen samen aan jouw persoonlijke en technische groei, maar ook aan die van onze opdrachtgevers. Tijdens dit avontuur ben jij de regisseur. Het is tenslotte jouw carrière.

Vers uit de schoolbanken of doorgewinterde techneut? Wij hebben plek voor ambitieuze vakspecialisten op elk niveau. Bekijk welk coreprofiel uit onze oceaan het beste bij jou past!

Lasser

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als lasser waarbij je constant uitgedaagd wordt? Dan is de oceaan van Techsharks de juiste plek om in te zwemmen. De opdracht die jij als lasser gaat uitvoeren zal passen bij jouw ambities.

Monteur

Ben jij als monteur toe aan een nieuwe uitdaging met afwisselend werk binnen de maak- of procesindustrie? Wij hebben opdrachten voor machinebouwers, mechanisch monteurs, elektromonteurs, onderhoudsmonteurs, storingsmonteurs en servicemonteurs.

Operator

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie als operator om jouw tanden in te zetten? Met meer dan twintig jaar ervaring in de procesindustrie hebben wij een ruim aanbod van uitdagende opdrachten voor operators. Deze operator jobs zijn er op diverse niveaus zoals operator A, operator B en operator C.

CNC-frezer & CNC-draaier

De wereld van productie en techniek is voortdurend in beweging. Sleutelfiguren binnen de techniek zijn de cnc-frezer en cnc-draaier. Wij zijn altijd op zoek naar cnc-frezers en -draaiers die graag uitgedaagd worden en zichzelf verder willen ontwikkelen.

Wie zijn onze sharks?

OUR GROWTH DRIVEN TECH PROS

Heb je nog koudwatervrees om in onze oceaan te duiken? Wees gerust! Honderden sharks zijn jou al voorgegaan. Zij vertellen je in onze blogs graag alles over hun ervaringen.

ONTWIKKEL JEZELF TOT EEN SHARK VAN FORMAAT

Onze talentmanagers zorgen ervoor dat jouw ontwikkeling nooit stilstaat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale opleidingen, cursussen en trainingen die aansluiten bij jouw ontwikkeling. Dit kan zowel op persoonlijk als op technisch vlak.