Operator A vacatures

Wil jij je tanden zetten in de meest uitdagende operator A vacatures? Dan hebben wij het juiste aanbod voor jou! Dankzij ons twintig jarig bestaan in de technische wereld hebben wij een ruim aanbod van operator A vacatures. Door ons grote netwerk van opdrachtgevers kun jij altijd werken in de branche waar jij je het meeste thuisvoelt. Of jij nu op zoek bent naar een baan als operator A in de automotive, (petro) chemie, food, non-food, vervoer, productie of farmacie, het kan allemaal in onze oceaan. Wij hebben altijd een operator A vacature die bij jou past. Daarbij kun jij ervan uitgaan dat wij constant samen met jou zullen werken aan jouw ontwikkeling, ondanks je huidige ervaring. Dus, wil jij werken als operator A in een oceaan vol met technische vakspecialisten? Solliciteer dan snel op onze operator A vacatures!

Zoek in {{ItemsCount}} vacatures reset
JOB ALERT

schrijf je in voor de job alert en ontvang als eerste de nieuwe vacatures in je mailbox.

{{ItemsCount}} vacatures
Geen vacature of opdracht gevonden?

Operator A vacatures bij Techsharks

We noemen onszelf niet voor niets de sterkste in de oceaan, want bij Techsharks hebben wij maar een doel: de allerbeste werkgever zijn in de techniek. Samen met jou zullen we ervoor zorgen dat we de best passende operator A vacature voor jou gaan vinden. Je skills zijn daarbij belangrijk, maar nog belangrijker vinden wij het dat je ergens komt te werken waar jij je als een haai in het water voelt. Deze plek moet voldoen aan al jouw eisen. We willen dat je in een team terechtkomt waar jij altijd het uiterste uit jezelf kunt halen, zodat je altijd zult blijven groeien. Het beste van het beste, dat is wat wij onze sharks willen aanbieden. Jouw wensen als operator A, maar ook je ambities stellen we hierbij centraal. Door heel Nederland hebben wij operator A vacatures beschikbaar voor jou. Je kunt bij ons een kop koffie komen drinken voor meer informatie op een van onze kantoren in Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Tilburg, Rotterdam of Urmond. Je kunt ook via Techsharks aan de slag bij onze zuiderburen als operator A. Wij zullen van jou de koning(in) van de oceaan maken!


Wat is een operator a? 

Een operator A is iemand die zich heeft gespecialiseerd in machines. Hierbij houdt de operator A zich bezig met het ingrijpen en bijsturen op het moment dat er iets dreigt mis te gaan. Daarnaast weet een operator A hoe de apparatuur op een accurate manier moet worden bediend. Een operator A is eigenlijk niet een rol of beroep, maar een verzamelnaam voor verschillende specialisten op een bepaald niveau. Hierbij kun je denken aan een procesoperator, technisch operator of een mechanisch operator. Het gehele productieproces is iets waar de operator A zich dagelijks mee bezighoudt. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Bekijk dan nu onze operator A vacatures!


Wat doet een operator A? 

Wat een operator A doet is zich bezighouden met ervoor zorgen dat het productieproces foutloos verloopt. Denk aan het gebruik van de machines, maar ook het controleren van de kwaliteit van de gebruikte stoffen en producten. Daarnaast houdt een operator A zich bezig met het afstellen, onderhouden en eventueel ombouwen van de machines. Je kunt hierbij denken aan werkzaamheden zoals:

● Het proces voorbereiden
● Onderhoud plegen aan apparatuur en machines
● Proces bediening en bewaking
● Het bewaken van geautomatiseerde processen
● Het opstarten van het proces.
● Zorgen voor de productkwaliteit
● Het beheersen van de kwaliteit

Jouw ervaring zal invloed hebben op jouw werk als operator A, omdat een beginner net wat andere taken en verantwoordelijkheden zal krijgen dan iemand met al enkele jaren ervaring. Waar je vrijwel altijd mee te maken zal hebben zijn ploegendiensten, waardoor het belangrijk is dat je weet hoe je je werk moet afronden en overdragen. Naast handig zijn met je handen, moet je als operator A ook uit de voeten kunnen met computerwerk.


Operator A salaris 

Wat verdient een operator A?

Het salaris van een operator A zal afhangen van je ervaring, maar dit zal liggen tussen de €1.830 en €2.770 bruto per maand (exclusief toeslagen). Je ervaring zal je verantwoordelijkheden en taken kunnen beïnvloeden, waardoor je langzaam naar de top zult schuiven van deze twee bedragen. Daarnaast zal ook de sector nog invloed hebben op wat jij verdient als operator A. Uiteraard kun je jouw salaris als operator A nog verder laten stijgen door je verder te ontwikkelen tot operator B of operator C. Deze stappen worden in alle sectoren als logische doorgroeimogelijkheden gezien, dus wij zullen je hierbij zoveel mogelijk ondersteunen als jij dat wilt. Gebruik deze informatie goed als je gaat kijken naar operator A vacatures. Als je meer wil weten over het salaris van een operator, lees dan onze blog hierover op deze pagina.Operator A worden

Klinken onze operator A vacatures jou als muziek in de oren, maar heb jij niet de juiste papieren? Dan leggen wij jou graag uit hoe jij operator A kunt worden! Wij kunnen jou namelijk goed gebruiken in onze oceaan. Om operator A te worden zal je een opleiding moeten volgen. De opleiding tot operator A is een MBO niveau 2 opleiding, de VAPRO A opleiding. Deze opleiding is een combinatie tussen theorie en praktijk. Bij Techsharks hebben we ook operator A vacatures waarbij je zonder ervaring kunt starten om het vervolgens te leren bij een bedrijf. Zo kun jij je studie doen, terwijl je gelijk ervaring opdoet op de werkvloer. Bekijk altijd goed beide opties, want voor iedereen is een opleiding weer anders. Heb jij al de VAPRO basisoperator opleiding gevolgd? Dan is de VAPRO A de perfecte volgende stap! Wanneer jij voor een opleiding kiest kun jij je natuurlijk alvast inschrijven voor een Job Alert! Wanneer je dan klaar bent, kun je gelijk gaan solliciteren op een van onze operator A vacatures. Dan gaan wij samen met jou aan het werk om van jou de shark te maken die je altijd al hebt willen zijn.

Mocht er geen operator A vacature tussen staan die bij jou past, schroom dan niet om toch contact op te nemen met ons. Neem contact op met mvos@techsharks.nl of plaats een open sollicitatie

 


operator A vacatures