12 juli 2022

Ali Izci is een happy shark!

Cas Breukers
3 minuten leestijd
Ali Izci (24) dook één jaar geleden in de Techsharks oceaan. Inmiddels heeft hij bewezen dat hij het dna van een shark absoluut bezit. Hij wil zichzelf ontwikkelen, uitgedaagd worden en ertoe doen. Zowel bij Techsharks als bij zijn huidige opdrachtgever Sitech zit hij goed op zijn plek.

“Nadat ik een vacature van Techsharks tegenkwam op internet ben ik de website gaan bekijken. Deze zag er mooi en duidelijk uit, dus ik was nieuwsgierig naar de mogelijkheden in deze oceaan. Ik werd goed en vriendelijk geholpen en de sollicitatiegesprekken verliepen positief. Mijn keuze om een shark te worden was dan ook snel gemaakt. Ik kon gelijk beginnen met mijn eerste opdracht bij Scandinavian Tobacco Group in België. Ik ben namelijk woonachtig in België. Na een jaar werd ik hongerig naar meer. Ik wilde mezelf graag nog meer ontwikkelen en met uitdagende machines werken. Samen met Techsharks heb ik gekeken welke opdrachtgever de logische volgende stap in mijn carrière zou zijn. We zijn toen uitgekomen bij Sitech in Geleen.

Na een aantal goede gesprekken gevoerd te hebben bij Sitech kreeg ik de mogelijkheid om enkele dagen mee te lopen. Dat beviel mij erg goed en inmiddels ben ik alweer 1,5 maand naar volle tevredenheid werkzaam als E&I Technician bij Sitech. Zij hebben ingewikkelde machines waar ik me enorm in kan verdiepen. Ik heb het erg naar mijn zin bij deze opdrachtgever. Mijn werkzaamheden bestaan onder andere uit het oplossen van elektronische storingen, diagnoses stellen aan instrumentatie of instrumentatie vervangen. Geen dag is hetzelfde waardoor het werk erg afwisselend is. De storingen en werkzaamheden zijn variërend waardoor het werk uitdagend blijft. Ik werk in dagdienst van maandag tot vrijdag, dus dat is ook nog eens ideaal.

Het team waarin ik momenteel werkzaam ben bestaat zowel uit juniors als seniors. Het is een heel gezellig team met een goede dynamiek. Mijn collega’s zijn erg behulpzaam en geven fijne uitleg. Ik ben leergierig dus ik stel veel vragen, maar ik probeer ook taken zelfstandig op te pakken. Daar leer ik tenslotte het meeste van. Binnenkort hebben we een evaluatiegesprek om te bespreken hoe het gaat en hoe ik me nog verder kan ontwikkelen. Zowel Techsharks als Sitech bieden mij veel mogelijkheden, dus deze kansen pak ik graag met beide handen aan.

Dankzij Techsharks kan ik erachter komen wat wel en niet goed bij mij past. Daar ben ik ze dankbaar voor. Ik zou Techsharks aanraden aan andere technici, omdat ze een breed netwerk van opdrachtgevers hebben. Hierdoor kunnen ze voor iedere techneut een passende opdracht vinden. Voor mij is ze dat uitstekend gelukt. Daarnaast is het een werkgever die ontwikkelen hoog in het vaandel heeft staan, dus daarin zijn wij een goede match! 

Wil jij net zo'n leuke job als Ali bij Techsharks? Bekijk dan snel onze vacatures!