29 november 2021

Bij Techsharks ben ik kind aan huis!

Nathalie van Buggenum
3 minuten leestijd
Tim Vermeulen (29) is een van onze zeer gewaardeerde sharks. Wij zijn enthousiast over hem, en hij over ons en zijn opdrachtgever Delicia. In een interview met ons deelt hij zijn ervaringen met Techsharks tot nu toe.

Waarom heb je voor Techsharks gekozen?
“Eigenlijk is Techsharks – en daarmee de keuze – per toeval op mijn pad gekomen. Zij hebben mij benaderd en de klik was er direct. Toen is het balletje gaan rollen en dat bevalt tot nu toe hartstikke goed.”

Bij welke opdrachtgever werk je? Bevalt dit goed?
“Ik ben momenteel via Techsharks werkzaam bij Delicia. Een producent in chocolade en decoraties in Tilburg. Ook bij de opdrachtgever bevalt het mij goed. Er is veel potentie om door te groeien en dat maakt het werk leuk.”

Heb je al gebruikgemaakt van de ontwikkelingsmogelijkheden?
“Zowel bij Techsharks als Delicia gaat het op ontwikkelingsgebied goed. Het afgelopen jaar ben ik zowel gegroeid als persoon als operator. Daarnaast ben ik in de afrondende fase van mijn opleiding MBO 4 Technisch Leidinggevende waardoor ik hopelijk de komende periode stappen kan gaan maken. Ik vind dat je veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen. Daarbij denkt Techsharks graag met je mee en zoeken ze samen met je naar dingen die je leuk of interessant vindt. Ook bij Delicia denken ze graag met mij mee over mijn ontwikkeling.”

Hoe begeleidt Techsharks jou hierin?
“De kantoorspecialisten van team Tilburg ondersteunen mij in mijn carrière. Er komt binnenkort een vacature vrij bij Delicia waar ik in geïnteresseerd ben. De kantoorspecialisten van Techsharks geven mij allerlei tips hoe ik dit het beste kan aanpakken. Dat vind ik super tof.”

Heeft Techsharks jou goed geholpen om de juiste opdrachtgever te vinden?
“Jazeker. Ik kreeg een aantal opties van opdrachtgevers voorgelegd waar ik vervolgens een keuze uit mocht maken. Deze opties waren gebaseerd op mijn interesses en wensen. De opties zijn altijd divers en ik ben overal op gesprek gegaan. Dit zou mijn advies voor iedereen zijn, omdat je dan de functie en opdrachtgever goed leert kennen. Na deze gesprekken mocht ik zelf een keuze maken. Tot op heden heb ik nooit spijt gehad van mijn keuzes.”

Hoe ervaar jij het contact met de kantoorspecialisten?
“Zeer goed. Ik kan hier altijd binnenlopen en ben hier bijna kind aan huis. Tussendoor hebben we ook vaak telefonisch contact, of via WhatsApp, om te kijken hoe het gaat.”

Wat maakt het voor jou leuk om bij Techsharks te werken? Wat vertel jij over Techsharks als werkgever als jij met je omgeving hierover spreekt?
“Het leuke aan Techsharks vind ik dat je nooit precies weet waar je terechtkomt. Daar zit voor mij ook de uitdaging. Ik ben altijd positief over Techsharks en ik zou het zeker aanraden. Ga eens een keer op gesprek en kijk of het ook een match voor jou is. Dat kan nooit kwaad.”

Wil je jezelf nog een lange tijd binden aan Techsharks en op welke wijze zou dit voor jou prettig zijn?
“Ja heel graag. Ik voel me hier thuis en ik zit goed op mijn plek, dus ik zie mezelf hier nog wel een tijd werkzaam zijn. Ook bij Delicia zit ik goed op mijn plek, maar de intentie is in ieder geval zeker om bij Techsharks te blijven en samen te kijken naar de opties die te zijner tijd nog op mijn pad zullen komen.”

Wil jij net als Tim bij Delicia aan de slag? Bekijk dan snel de vacature!

Of ben je benieuwd naar al onze Operator vacatures? Bekijk ze hier allemaal!