02 juli 2019

Recht op je doel af met Tijmen en Techsharks

Britt Gielkens
3 minuten leestijd
Toen Tijmen in 2017 afstudeerde aan de Hbo-opleiding Industriële automatisering wilde hij zich verder ontwikkelen in Eindhoven. Maar in welke functie, industrie of bedrijf was iets waar hij nog geen antwoord op had. Precies daarom koos hij voor een sollicitatie bij een detacheringsbureau. “Zij helpen je niet alleen bij het vinden van een geschikte functie, maar geven ook loopbaanadvies!” Inmiddels heeft deze echte shark al bij meerdere opdrachtgevers gewerkt. Tijd om hem aan de tand te voelen! 

Het gevoel van thuiskomen

Om een weloverwogen keuze te maken keek Tijmen goed om zich heen. En nadat hij 6 detacheerders had gesproken, vond hij bij de laatste het gevoel van ‘thuiskomen’. “Ik vind het belangrijk om me thuis te voelen bij een organisatie en een werkgever te hebben die er echt voor je is. Daarom heb ik voor Techsharks gekozen!”

“Naast dat gevoel van thuiskomen vind ik het erg belangrijk dat ik kan werken op opdrachten die bij mij passen. En niet te vergeten, de doorgroeimogelijkheden! Zeker als je hiermee ook geholpen wordt, bijvoorbeeld met een ontwikkelingsbudget voor trainingen. Als jij hongerig bent, dan is er hulp uit alle hoeken om je doelen te behalen. Door deze betrokkenheid merk je wel dat Techsharks heel dicht bij de werknemer staat. Oh, en de leaseauto, die was natuurlijk ook mooi meegenomen haha!”


Als jij hongerig blijft, krijg je hulp uit alle hoeken!

Die gasten weten écht wat ze doen


“Techsharks luistert echt goed naar wat jij wil. Je merkt het gelijk als je bij een vestiging binnenloopt, die gasten weten echt wat ze doen. Ze kijken naar wat jij nodig hebt op de arbeidsmarkt en wat jij als engineer nodig hebt om beter te worden.” De volgende stap voor Tijmen is doorgroeien naar een leidinggevende functie, iets waar hij ook hulp bij krijgt door betrokken te zijn bij de ‘Oceaan opinie.’ “Hier heb ik een verantwoordelijke rol voor al mijn collega’s van White Collar en hebben we een stem richting de directie; een ideale eerste stap naar die functie!”

“Mijn advies is dan ook om jezelf goed te oriënteren. Voer meerdere gesprekken met mensen die al langer werkzaam zijn en probeer je netwerk te verbreden. Zo doe je zoveel mogelijk informatie op en dan helpt Techsharks je altijd met het vinden van een geschikte uitdaging!”

Bekijk de vacatures van Techsharks hier.