23 april 2020

Testimonial Jacky van Uden

Christian van Vessem
3 minuten leestijd

Naam: Jacky van Uden
Leeftijd: 31 jaar
Functie: Operator C
Werkzaam bij Techsharks sinds: 2016
Omschrijf Techsharks in 3 woorden: Nederlands Beste Werkgever

Techsharks over Jacky


Waar Jacky alle tijd vandaan haalt, is mij nog steeds een raadsel. Een gezinnetje met twee jonge kinderen, een baan in de procesindustrie met onregelmatige werktijden, een studie op MBO 4 niveau met een behoorlijke studiebelasting. Daarnaast neemt hij ook nog zitting in onze Oceaan Opinie als vertegenwoordiger van alle vakspecialisten binnen de business unit procesindustrie. Ik heb enorm veel respect voor Jacky hoe hij alle ballen in de lucht weet te houden.

In de zomer van 2016 zat hij voor het eerst bij Techsharks aan tafel en sprak hij de wens uit om zijn Operator C diploma te gaan halen. Dat trof! Die zomer was Techsharks het project “Operator B naar C” gestart. Een traject waarin we operators de kans gaven om in een tweejarig traject hun niveau 4 diploma te halen. Dit allemaal naast een baan als operator.

Met vlag en wimpel kwam Jacky door het selectieproces heen en in oktober 2016 is hij gedoopt tot ‘shark’. Het theoretische deel van de opleiding werd in een razend tempo behaald. Na een tijd goed te zijn geland binnen de opdrachtgever volgden de praktijkopdrachten, met als klap op de vuurpijl een ontzettend goede eindopdracht. Een opdracht die hem zelfs de kans bood om er in de toekomst mee verder te gaan. De tool die hij heeft ontwikkeld (programma m.b.t. Life Running Conditions) kan namelijk worden doorontwikkeld en zelfs worden ingezet bij meer bedrijven die actief zijn in de procesindustrie.

Ambitieus als hij is wilde Jacky graag onderzoeken of de leidinggevende kant iets voor hem is. Hij heeft bewust gekozen voor een opdrachtgever waar het mogelijk was om de eerste stappen richting het geven van leiding te onderzoeken. Na verloop van tijd kwamen andere kwaliteiten van Jacky als ‘onderzoeker’ en ‘verbeteraar’ weer bovendrijven. Bij Lamb Weston Meijer in Broekhuizenvorst heeft hij de kans gekregen om in een dagdienst rol verder te gaan en zich bezig te houden met verbeterprocessen binnen de fabriek. Een mooie uitdaging waarin hij wederom iedereen zal gaan laten zien hoe waardevol hij is voor de organisatie!

Jacky over TechsharksIn 2016 ben ik bij Techsharks begonnen, een werkgever waar je u tegen zegt. Een werkgever die de tijd en moeite neemt om “sharks” zichzelf verder te laten ontwikkelen. Ik ben gegroeid op het gebied van onderwijs, in mijn werk en op persoonlijk vlak. Dit heb ik allemaal te danken aan deze fijne werkgever.

De afgelopen vier jaar ben ik elke dag met plezier naar mijn werk gegaan bij verschillende opdrachtgevers. Zo vooruitstrevend als ze zijn, is hun klantenbestand ook. Kom je werken voor Techsharks dan weet je dat je bij een opdrachtgever terechtkomt die vooraan staat in de markt. Al vanaf het eerste moment dat je het kantoor binnenkomt voor een sollicitatiegesprek merk je aan alles dat Techsharks geen uitzendbureau is. Nee, het is gewoon een échte werkgever. Een werkgever die ook nog eens oprecht in je geïnteresseerd is. Een van de mooiste dingen vind ik dat ze eerst een persoon in dienst nemen en vervolgens passend werk gaan zoeken in plaats van andersom.

Techsharks heeft de wens om de beste werkgever te worden, maar in mijn ogen zijn ze dit al een tijdje. Het doet me dan ook pijn om afscheid van ze te moeten nemen, maar er is een kans op mijn pad gekomen die ik als hongerige haai niet aan mij voorbij kan laten gaan.

Wil jij net als Jacky ook een shark worden? Bekijk dan onze vacatures via deze link

 

Een werkgever die de tijd en moeite neemt om “sharks” zichzelf verder te laten ontwikkelen.